Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο «Παγκρήτιο» ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ατρόμητο, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με τα γκολ του Ρομάνο για την κρητική ομάδα και του Αναστασάκου στο 68ο λεπτό για τους Περιστεριώτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O αγώνας 

Στο πρώτο ημίχρονο, οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Στο 35ο λεπτό δημιουργήθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Τότε ο Μπούντιμιρ με κεφαλιά πήγε να ξεγελάσει τον Ιτάνζ, αλλά ο Γάλλος γκολκίπερ με υπερπροσπάθεια έσωσε τον Ατρόμητο και κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Και ενώ όλα έδειχναν πως το πρώτο μέρος θα έληγε χωρίς τέρματα, ο Ρομάνο άλλαξε τα δεδομένα στο 44′, καθώς, μετά από σέντρα του Ρουμπάκη, με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την κρητική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος ήταν πιο επιθετικός και στο 68ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1 με τον Αναστασάκο, ο οποίος με ωραία προσωπική ενέργεια και σουτ νίκησε την άμυνα του Εργοτέλη και τον Δασκαλάκη.

Αυτή και η τελευταία φάση που πρόσφερε συγκινήσεις στους φιλάθλους, αφού και οι δύο ομάδες φάνηκαν να είναι ευχαριστημένες από το σκορ και τον βαθμό της ισοπαλίας…

Κίτρινες: Αλεξόπουλος – Σαρμιέντο, Σίλβα.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Αλεξόπουλος, Τζούνιορ, Μπέτο (74′ Ορφανός), Ολίσε (89′ Καρέλης), Λεάλ, Ρομάνο, Μπούντιμιρ (74′ Βερπακόφσκις).

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Μελισσάς, Ολιβέιρα, Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Καραγκούνης (46′ Αναστασάκος), Μπρίτο (78′ Καραλής), Σαγκανόφσκι (85′ Φαβάλι).

Oι δηλώσεις των προπονητών:

Νίκος Καραγεωργίου: «Ο Εργοτέλης ήταν καλός για ένα ημίχρονο και πέτυχε ένα γκολ, όμως δεν ήταν και τόσο στο δεύτερο και δέχτηκε την ισοφάριση επειδή δεν είχε φρεσκάδα, σύμφωνα με τον Νίκο Καραγεωργίου. «Ο Ατρόμητος δεν μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ και όλα αυτά μας ανάγκασαν στο να μην πάρουμε μία νίκη για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

Οι δημοσιογράφοι όταν κερδίζουμε μου λέτε για την Ευρώπη και όταν χάνουμε ότι κινδυνεύουμε. Ας τα αφήσουμε αυτά. Ο Εργοτέλης δεν θα κινδυνεύσει γιατί είναι καλύτερος από τις άλλες ομάδες. Δεν είναι η παραμονή ο στόχος μας. Κάποιοι παίκτες όπως ο Μπέτο και ο Ολίσε προέρχονται από μεγάλη αποχή και δεν μπορούσαν να κρατήσουν καλό ρυθμό.

Τέσσερις παίκτες έπαιξαν τρία συνεχόμενα παιχνίδια και δεν έχουμε αυτή την δυνατότητα, του να παίζουμε σε τέτοιους ρυθμούς. Δεν υπήρχε η φρεσκάδα και η ζωντάνια για να ολοκληρώσουμε όπως έπρεπε παιχνίδι. Γι’ αυτόν τον λόγο ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Υπό άλλες συνθήκες θα παίζαμε καλύτερα. Αυτό μας επηρέασε πάρα πολύ.

Όμως, έγινε μία προσπάθεια κι αυτό δεν είναι αμφισβητήσιμο, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε ο τεχνικός των κρητικών στη συνέντευξη Τύπου, όπου ρωτήθηκε και για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο χώρο του ποδοσφαίρου. «Αυτοί που μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα, είναι αυτοί που έχουν την δυνατότητα. Οι πρόεδροι των ομάδων και κυρίως των μεγάλων για να πάει καλύτερα το ποδόσφαιρο. Δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Γιώργος Δώνης: «Θα ήθελα να πω κάτι και να αναφερθεί από τα Μέσα. Δεν γίνεται από τις τέσσερις ομάδες που διεκδικούν το Κύπελλο να μην υπάρχει ισοτιμία. Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε μία ημέρα παραπάνω να ξεκουραστεί και όλοι ξέρουν πόσο σημαντικό είναι αυτό στις μέρες μας.

Κάναμε αίτημα να αγωνιστούμε Σάββατο, αλλά απορρίφθηκε. Την ώρα που άλλες ημέρες ένας αγώνας είχε οριστεί για τις τρεις το μεσημέρι και διεξήχθη τελικά απόγευμα, είναι απαράδεκτο να μην μπορούμε να αλλάξουμε μία ημέρα ενός αγώνα. Η διοργανώτρια αρχή είναι απαράδεκτη», ήταν τα πρώτα λόγια του Δώνη, ο οποίος άφησε και υπονοούμενα για τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός Βόλου.

«Το Σάββατο (12/3) είδαμε μία ομάδα που αγωνίστηκε με όλους τους αναπληρωματικούς». Όσον αφορά το παιχνίδι, έκανε λόγο για έναν πολύ σημαντικό βαθμό. «Είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός, από την άποψη ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σε ένα πολύ σημαντικό λεπτό.

Από τη στιγμή που παλεύουμε για την παραμονή, πλέον όλοι οι βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί. Τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και το θετικό είναι ότι έχουμε αρκετά παιχνίδια στο γήπεδό μας, όπου ελπίζουμε να πάρουμε τους βαθμούς που θα μας απομακρύνουν από τις τελευταίες θέσεις».

Τέλος, τόνισε πως Ατρόμητος και Εργοτέλης αδικούνται από τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα. «Ο Ατρόμητος και ο Εργοτέλης αγωνίζονται πάρα πολύ καλά και είναι άδικα τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Σχετικά με τον Καμαρά, τον τιμώρησα με τον αποκλεισμό από την αποστολή, ενώ πλήρωσε και χρηματικό πρόστιμο στη διοίκηση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης