Τον Μάρτιν Λάτκα απέκτησε ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του 24χρονου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Τσέχος στις πρώτες του δηλώσεις σαν ποδοσφαιριστής του Πανιώνιου τόνισε: «Αυτή είναι η δεύτερη ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ σε ομάδα του εξωτερικού και σκοπεύω να την αξιοποιήσω», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ να πετύχει τους στόχους της και να αγωνιζόμαστε την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο Κύπελλο UEFA. Έχω μιλήσει με τους Ντρόμπνι και Βάνιακ και γνωρίζω ότι η ομάδα έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και στα αποδυτήρια επικρατεί οικογενειακό κλίμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λάτκα ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2002 από την Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε. Τη σεζόν 2003-04 πήρε μεταγραφή για τη Σλάβια Πράγας, όπου αγωνίζονταν μέχρι σήμερα, με μια εξάμηνη διακοπή τη σεζόν 2005-06, όταν μεταγράφηκε στην Μπέρμιγχαμ, με την οποία αγωνίστηκε έξι φορές.

«Συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τεσσάρων χρόνων υπεγράφη σήμερα μεταξύ της ΠΑΕ Πανιώνιος και του ποδοσφαιριστή Μάρτιν Λάτκα», αναφέρει η ανακοίνωση του Πανιώνιου.

photo: www.panionios.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης