Μην μπορώντας να αντέξουν τα συνεχή… καπρίτσια των ακριβοπληρωμένων παικτών της, οι ιθύνοντες της Βόλφσμπουργκ αποφάσισαν να σφίξουν για τα καλά τα λουριά και να κάνουν… απαγορευτική την καθυστέρηση σε προπονήσεις και γεύματα.

Μετά από συνεννόηση του τεχνικού της ομάδας, Πιέρ Λιτμπάρσκι, με τη διοίκηση των «λύκων», ελήφθη η απόφαση ότι οποιοσδήποτε καθυστερεί στην προπόνηση θα τιμωρείται αυτομάτως με πρόστιμο 10.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες την πίεση στην οποία βρισκόμαστε. Διαφοροποιήσαμε τον πειθαρχικό κανονισμό μετά από συνεννόηση με τον γενικό διευθυντή, Ντίτερ Χένες, καθώς έπρεπε να λάβουμε δραστικά μέτρα. Αν κάποιος αργήσει στην προπόνηση, θα πληρώνει άμεσα το πρόστιμο» είπε ο προπονητής της ομάδας, Πιερ Λιτμπάρσκι, που τον περασμένο μήνα αντικατέστησε τον Στιβ ΜακΚλάρεν.

 Η ομάδα-μοντέλο, που κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2009, διαλύεται και πλέον κινδυνεύει με υποβιβασμό, καθώς βρίσκεται στη 15η θέση της Μπουντεσλίγκα.

Για τη γενικότερη αφύπνιση των ποδοσφαιριστών, θεσπίστηκε ένα νέο «πακέτο» αυστηρών πειθαρχικών μέτρων, καθώς προβλέπονται χρηματικές ποινές και για άλλα παραπτώματα, όπως το… κουδούνισμα των κινητών τηλεφώνων την ώρα της ομιλίας του προπονητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πιο τυχερός της υπόθεσης είναι ο Βραζιλιάνος Γκραφίτε, ο οποίος έφτασε καθυστερημένος κατά τρία λεπτά στη χθεσινή προπόνηση. Όμως, τα νέα μέτρα δεν είχαν ανακοινωθεί ακόμα κι έτσι γλύτωσε τα 10.000 ευρώ!

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης