Με άρωμα από τη θρυλική εποχή του Χόλυγουντ στη νέα του καμπάνια και μούσες του τη Στέλλα Γιαμπουρά και τη Σοφία Μήτρου, ο γνωστός σχεδιαστής εντυπωσιάζει με τα σχέδια και τις μοναδικές δημιουργίες του. Ξεχωριστά ρούχα που αναδεικνύουν την προσωπικότητα της γυναίκας, φτιαγμένα από ακριβά υλικά στα χρώματα της γης, αλλά και άλλα περίτεχνα, για πιο ξεχωριστές εμφανίσεις.

Ο Βασίλειος μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» για την καινούργια του δουλειά, αποκαλύπτοντας τα μυστικά και τις λεπτομέρειες: «Είναι η καμπάνια για τα νυφικά και τη συλλογή φθινόπωρο – χειμώνας 2012, αφιερωμένη στη θρυλική ηθοποιό Γκρέτα Γκάρμπο. Μάλιστα, τη φωτογράφιση την έκανα εγώ και ήδη τρέχει και στο εξωτερικό η συγκεκριμένη καμπάνια. Ήθελα ένα concept που να θυμίζει ένα κομμάτι της Ελλάδας, αλλά όχι τα τετριμμένα. Η φωτογράφιση έγινε στην Ελευσίνα, γιατί έχω… κόλλημα με τα Ελευσίνια Μυστήρια και την αύρα της συγκεκριμένης περιοχής. Προσπάθησα να αποδώσω μυστήριο στο βλέμμα της Γιαμπουρά και την απόμακρη σαγηνευτική ομορφιά της Γκάρμπο στη Σοφία Μήτρου», διευκρινίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η καμπάνια περιλαμβάνει ρούχα με έντονη προσωπικότητα, αλλά ταυτόχρονα απλά και κομψά. Καμπαρντίνες από σαντούκ, δερμάτινα φορέματα σε βαθύ κόκκινο και ταμπά στο χρώμα του κεραμικού. Επίσης, υπάρχουν βραδινά φορέματα από μουσελίνα σε χρώματα του ουράνιου τόξου με μεταλλικές λεπτομέρειες. Σήμα κατατεθέν της συλλογής είναι το μάξι τελείως απλό φόρεμα με την ανοιχτή πλάτη, το οποίο είναι κεντημένο στο σύνολό του από μεταλλικές χάντρες σε σχήμα δάφνης».

Ο Βασίλειος Κωστέτσος φέτος συμμετέχει στην Εβδομάδα Μόδας την οποία εγκαινιάζει με τη συλλογή που παρουσίασε στη Νέα Υόρκη με τίτλο «Vases and Amazons».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης