Πολύωρη ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς της επιστροφής που κατευθύνονται από Λαμία προς Αθήνα, λόγω των έργων που εξελίσσονται στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών στο 198ο χλμ., με την ανακατασκευή μιας γέφυρας.

Σε εκείνο το σημείο έχει γίνει μονοδρόμηση της ΠΑΘΕ με συνέπεια τα αυτοκίνητα να κινούνται σ΄ ένα ρεύμα κυκλοφορίας και οι δύο κατευθύνσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας τεράστιος όγκος αυτοκινήτων, που έχει καλύψει όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας, έχει σχηματίσει μια ουρά που ξεπερνά τα 10 χλμ. κινείται σημειωτόν, ενώ η μοναδική «ανακούφιση» είναι η εκτροπή της κυκλοφορίας από τους παράδρομους.

Και εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα, λόγω του όγκου των οχημάτων, που θα πρέπει να κινείται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας για 20 χιλιόμετρα από τη Λαμία μέχρι τον κόμβο του Μώλου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και μετά το 208ο χλμ. της ΠΑΘΕ, στο ύψος της Ανθήλης, οι οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι ακολουθώντας το ρεύμα προς Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, πολλοί απ’ αυτούς διαμαρτύρονται ότι δεν ενημερώθηκαν στα διόδια της Μαυρομαντήλας ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, δεν ενημερωθήκαν ούτε πριν φτάσουν στον κόμβο της Ανθήλης και χρειάστηκαν για να διανύσουν τα 10 χιλιόμετρα περισσότερο από τρεις ώρες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι τις 3 το μεσημέρι δεν υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στην εθνική οδό, ωστόσο από κει και μετά αυξήθηκε η κίνηση από τον Ε65, από το Καρπενήσι αλλά και από την εθνική οδό με κατεύθυνση την Αθήνα, με συνέπεια αυτή τη στιγμή τα αυτοκίνητα να είναι σχεδόν ακινητοποιημένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης