Ο Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα 3-0 από την έδρα της Καλλιθέας στη Λεωφόρο και πανηγύρισε το δεύτερο του «διπλό» στην εφετινή Super League και το τρίτο «τρίποντο» του στο πρωτάθλημα. Στον αντίποδα, η ουραγός υπέστη την τέταρτη ήττα της σε εννέα αγωνιστικές, ενώ παραμένει χωρίς νίκη. Ο Μανσούρ στο 45΄, ο Τσιγγάρας στο 53΄ και ο Αθανασίου στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν οι σκόρερ της αναμέτρησης.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Καλλιθέα είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είδε το πέναλτι που κέρδισε στο 15΄ να ακυρώνεται μετά την εξέταση του VAR (ο Ουλντρίκις το κέρδισε μετά από κεφαλιά, αλλά η μπάλα βρήκε στο χέρι τόσο του Μανσούρ, όσο και του Κίνι), όπως και τις προσπάθειες των Χάνσουσεκ και Μορέν να σταματούν στα δοκάρια λίγο πριν το φινάλε. Ό,τι δεν κατάφεραν πάντως οι γηπεδούχοι το έπραξε ο Ατρόμητος, ο οποίος στο 45΄ βρήκε το γκολ από τον Μανσούρ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μίχορλ.

Στην επανάληψη, οι Περιστεριώτες μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το ματς και το πέτυχαν! Μετά από τις χαμένες ευκαιρίες των Γιουμπιτάνα και Ουεντραόγκο στο 50΄ και το 52΄, αντίστοιχα, ο Ατρόμητος βρήκε το δεύτερο γκολ που έψαχνε στο 53΄, όταν μετά από ατομική ενέργεια του Τσιγγάρα και πλασέ του στην κλειστή γωνία διαμόρφωσε το 0-2! Στο 64΄ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο 0-3, αλλά το πλασέ του Κίνι κατέληξε σε κόρνερ. Και ενώ το υπόλοιπο της αναμέτρησης έδειχνε να μην κρύβει συγκινήσεις, ο Αθανασίου με τρομερό πλασέ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο «διπλό» του Ατρομήτου, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3!

Athens Kallithea – Ατρόμητος 0-3 (Cosmote Sport 1)

Γκολ: 45′ Μανσούρ, 53′ Τσιγγάρας, 90’+4 Αθανασίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Κίτρινες κάρτες: Ντιμπά, Ελία – Μανσούρ, Γιουμπιτάνα

Κόκκινες κάρτες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Μπερναμπέ, Μεχίας, Ισιμά Μιρέν, Μότοκ, Μανθάτης (57′ Ντεμέτριους), Εντιαγέ, Ντιμπά (46′ Μερκάτι), Χάνουσεκ, Μουτίνιο (56′ Λουκίνας), Βαλμπουεά, Ουλντρίκις (57′ Ελία).

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Μουντές, Μπρόρσον, Μανσούρ, Κίνι, Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας, Γιουμπιτάνα (70′ Αθανασίου), Μίχορλ, Ουάρντα, Μπάκου.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης