Δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής 27/10, στην Κρήτη. Το ένα τροχαίο συνέβη έξω από το χωριό Αρμένοι Ρεθύμνου, όπου πυροσβέστες χρειάστηκε να επέμβουν νωρίς τα ξημερώματα, για τον απεγκλωβισμό ατόμου, μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων.

Από τη σύγκρουση ένας άνδρας 60 ετών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του τραυματία ήταν σε εξέλιξη, ο έτερος νεαρός οδηγός του ενός οχήματος,  όπως αναφέρουν οι πληροφορίες,  εισέβαλε σε ΙΧ πολίτη, το οποίο είχε σταματήσει για να βοηθήσει στην επιχείρηση απεγκλωβισμού και προσπάθησε να διαφύγει  με κατεύθυνση το Σπήλι.

Συγκεκριμένα ο 23χρονος αμέσως μετά τη σύγκρουση η οποία συνέβη στο 6ο χλμ. του επαρχιακού δρόμου Ρέθυμνο-Αγία Γαλήνη, μπήκε σε αυτοκίνητο γυναίκας η οποία σταμάτησε να βοηθήσει. Ο νεαρός κατευθύνθηκε προς Αγία Γαλήνη και στη διαδρομή συγκρούστηκε με δύο οχήματα σε διαφορετικό χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί τον καταδίωξαν και τελικά τον συνέλαβαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση όπου και τον υπέβαλαν σε τοξικολογικές εξετάσεις. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο που αφαιρέθηκε από τη γυναίκα τής επιστράφηκε, οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων που συγκρούστηκε ο 23χρονος είναι καλά στην υγεία τους, ενώ υποβλήθηκαν σε αλκοτέστ τα οποία ήταν αρνητικά.

Ωστόσο, ο 60χρονος που αρχικά τραυματίστηκε στην πρώτη σύγκρουση, υπεβλήθη σε εγχείρηση και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο 23χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα μεταξύ άλλων και με την κατηγορία εγκατάλειψης σε τροχαίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δεύτερο τροχαίο με εγκλωβισμό συνέβη, επίσης, νωρίς τα ξημερώματα σε κεντρικό δρόμο της Νέας Χώρας στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, δύο ΙΧ οχήματα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ένα νεαρό άτομο 23 ετών το οποίο απεγκλωβίστηκε, σύμφωνα με ενημέρωση από 5 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έφτασαν στο σημείο με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Συνολικά πέντε άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ο 23χρονος ο οποίος έχει υποστεί κατάγματα, θα υποβληθεί σε εγχείρηση ενώ σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Γιώργο Μπέα, δύο ακόμη άτομα χρειάστηκε να υποβληθούν σε εγχείρηση λόγω τραυμάτων τους στην κοιλιακή χώρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης