Μετά τη διακοπή, λόγω των υποχρεώσεων την εθνικών ομάδων, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στη δράση και μάλιστα με ντέρμπι.

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου φιλοξενείται στην OPAP Arena (Κυριακή 20/10, 20:30) από την ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελευταία πρόβα των «ασπρόμαυρων» διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία και περιλάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε θεραπεία κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται για την επικείμενη αναμέτρηση. Εκτός αποστολής, για διάφορους λόγους, έμειναν ακόμη οι Τζόναθαν Γκόμεζ, Γιάννης Μιχαηλίδης και Ταρίκ Τισουντάλι ενώ συμπεριλήφθηκαν σε αυτή όλοι όσοι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών ή ιώσεων τις προηγούμενες ημέρες, δηλαδή οι Μπράντον Τόμας, Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Γιάννης Κωνσταντέλιας και Σόλα Σορετίρε.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Παβλένκα, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τσάλοφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης