Ελεγκτής του Προαστιακού ξεγελούσε μετανάστες ζητώντας, τα χρήματα του εισιτηρίου ενώ αυτοί είχαν επιβιβαστεί στο τρένο και στη συνέχεια τους έδινε τα ρέστα, βάζοντας τα χρήματα στη τσέπη του χωρίς να τους δίνει εισιτήριο επιβίβασης.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο δρομολόγιο του προαστιακού από Αθήνα προς Χαλκίδα, ενώ ταυτόχρονα, το άτομο που βιντεοσκόπησε τη δράση του ελεγκτή, ισχυρίζεται ότι ο συγκεκριμένος  έχει προβεί κι άλλες φορές στη συγκεκριμένη πράξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

για το περιστατικό τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος των εργαζομένων της Hellenic Train, Nίκος Κιουτσούκης τονίζοντας ότι «Δεν είναι γνωστός ο λόγος για τον οποίο ο ελεγκτής προβαίνει σε αυτές τις «ανταλλαγές». Θεωρώ ότι η εταιρεία θα κάνει αυτά που πρέπει, όταν υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι πλήττουν την ίδια την εταιρεία… Κάθε τέτοιος εργαζόμενος πρέπει να τίθεται εκτός εταιρείας.

Το παρελθόν του είναι βεβαρυμμένο. Δεν μπορεί το κράτος να επιβάλλει τις καλές πρακτικές, αλλά να μην υπάρχουν καλές πρακτικές για τις εταιρείες του ιδιωτικού τομέα. Σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη το μόνο πράγμα που γίνεται από τους ανθρώπους της εταιρείας, είναι ο έλεγχος του εισιτηρίου», πρόσθεσε.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το συμβάν τοποθετήθηκε και η Hellenic Train σημειώνοντας πως: «Σε δρομολόγιο του προαστιακού, συνοδός του συρμού έλαβε από επιβάτη χρηματικό ποσό για αδιευκρίνιστους λόγους και φυσικά εν αγνοία της εταιρείας. Τέτοιου είδους ανάρμοστα περιστατικά είναι ανεπίτρεπτα, αδικαιολόγητα και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν το σύνολο των εργαζομένων και της εταιρείας».

«Από τη δική μας πλευρά διερευνούμε τα αίτια του περιστατικού και άμεσα ενεργοποιείται η πειθαρχική διαδικασία. Ο συνοδός τίθεται σε διαθεσιμότητα», ανέφερε η εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης