Σε δύο συλλήψεις  για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, προέβησαν την Παρασκευή 11/10 και το Σάββατο 12/10 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Συγκεκριμένα σε έλεγχο που έγινε στη μοτοσυκλέτα ενός 19χρονου αλλοδαπού στη περιοχή της Δάφνης τη περασμένη Παρασκευή 11/10, οι αστυνομικοί εντόπισαν 113 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι αστυνομικοί περίμεναν τον κάτοχο της μηχανής να πάει να τη πάρει και όταν ο 19χρονος προσέγγισε τη μοτοσυκλέτα του τον συνέλαβαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης το βράδυ του Σαββάτου 12/11, στη περιοχή του Κολωνού, συνελήφθη 17χρονος ημεδαπός όπου κατόπιν ελέγχου που του έγινε, βρέθηκε να έχει στη κατοχή του 20 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη,  συνολικού βάρους 35 γραμμαρίων, τις οποίες μόλις είχε κρύψει κάτω από μία πέτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε με ανακοίνωσή της  η Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής:  «Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 11-10-2024 στην περιοχή της Δάφνης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 19χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί έκριναν ύποπτη σταθμευμένη μοτοσυκλέτα.

Σε έλεγχο που διενήργησαν στη μοτοσυκλέτα εντόπισαν -113- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης ενώ ακινητοποίησαν τον 19χρονο που προσέγγισε στο σημείο προκειμένου να παραλάβει την εν λόγω μοτοσυκλέτα.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Δάφνης, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, βραδινές ώρες χθες (12-10-2024) στην περιοχή του Κολωνού, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 17χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί έκριναν ύποπτο τον 17χρονο και τον κάλεσαν σε έλεγχο.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -20- νάιλον συσκευασίες συνολικού βάρους -35- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης τις οποίες είχε μόλις αποκρύψει κάτω από πέτρα.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα. »

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης