Μια γυναίκα 84 ετών, βρέθηκε νεκρή στα Καμένα Βούρλα μέσα στο σπίτι της, με την υπόθεση να αποτελεί γρίφο για τις αστυνομικές αρχές. Την ηλικιωμένη βρήκε συγγενικό της πρόσωπο ειδοποιώντας κατόπιν τις αρχές.

Η άτυχη 84χρονη, έφερε τραύμα στη πλάτη από μαχαίρι, ενώ στο σημείο έσπευσε εκτός της αστυνομίας και ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας, ο οποίος δεν εντόπισε ίχνη πάλης στην 84χρονη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο θάνατός της προσδιορίστηκε σε 24 ώρες πριν βρεθεί. Η σορός της άτυχης γυναίκας θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε νεκροψία – νεκροτομή.

Άλλο ένα στοιχείο είναι το ότι η πόρτα του σπιτιού της δεν ήταν κλειδωμένη, ωστόσο εσωτερικά υπήρχε κλειδί. Επίσης εντόπισαν κηλίδες αίματος αλλά και ίχνη από παπούτσια.

Οι αρχές αναζητούν μαρτυρίες παίρνοντας καταθέσεις από γείτονες και κοντινά της πρόσωπα, σε μια προσπάθεια να λύσουν την υπόθεση-θρίλερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 84χρονη ήταν από τη Λιβαδειά και, σύμφωνα με το Lamiareport, διέμενε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα στην Λουτρόπολη τα τελευταία 10 χρόνια.

Ήταν άνθρωπος ανοικτός στον κόσμο, κοινωνική για αυτό και όταν δεν έδωσε σημεία ζωής, για περισσότερο από ένα 24ωρο, ανησύχησαν οι άνθρωποι που την έβλεπαν και ειδοποίησαν τις αρχές.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 84χρονη έφερε ένα τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ ο θάνατος της προσδιορίζεται το μεσημέρι της Παρασκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Που στρέφονται οι έρευνες

Οι έρευνες των Αρχών για το μυστηριώδες έγκλημα στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις, με την Αστυνομία να ερευνά κάθε ενδεχόμενο.

Για τον λόγο αυτό αναμένεται να καλέσει για κατάθεση συγγενικά και φιλικά της πρόσωπα και άτομα, που επικοινώνησαν με την 84χρονη το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να μάθουν αν υπήρχε κάτι που την απασχολούσε ή την προβλημάτιζε.

Παράλληλα, θα αναζητηθεί και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ώστε να εντοπιστεί ποιος ή ποιοι μπήκαν ή βγήκαν από το διαμέρισμα της οδού Παπαδημητρίου, το επίμαχο διάστημα του εγκλήματος.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης