Δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (11/10) στο Πλατύ Ημαθίας. Ένας άνδρας 73 ετών παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία στον σιδηροδρομικό σταθμό της περιοχής. Το τρένο προετοιμαζόμενο για στάση είχε κόψει ταχύτητα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα έγινε γύρω στις 08:30 το πρωί, όταν ο 73χρονος για άγνωστους λόγους βρέθηκε στις ράγες, με συνέπεια να παρασυρθεί από τον Προαστιακό, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Κατερίνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλώβισαν τη σορό του και ασθενοφόρο την παρέλαβε για το νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο άνδρας καταγόταν από χωριό έξω από το Πλατύ Ημαθίας.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train για το τραγικό συμβάν

Τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του θανόντος εκφράζει η Hellenic Train, με ανακοίνωσή της για το συμβάν με τον 73χρονο, που έχασε τη ζωή του στον σταθμό του Πλατέος Ημαθίας.

«Σήμερα το πρωί, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, άνδρας έπεσε στις σιδηροδρομικές γραμμές στον σταθμό Πλατύ, στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Λάρισα, με τραγική κατάληξη τον θάνατό του. Τα στελέχη της Hellenic Train αντέδρασαν άμεσα και με ψυχραιμία. Παράλληλα, έγιναν συντονισμένες προσπάθειες για την ταχεία αποκατάσταση της τάξης στον σταθμό και την ομαλή συνέχιση των δρομολογίων», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επισημαίνεται, δε, πως οι Αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης