Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η δημοτικότητα των ηλεκτρικών σκούτερ έχει αυξηθεί σε πολλές περιοχές σε όλο τον κόσμο, ειδικότερα στην Κίνα, όπου και κατασκευάζονται τα περισσότερα. Ο συγκεκριμένος αναβάτης όμως, μάλλον θα… γυρίσει στη βενζίνη μετά από αυτό που του συνέβη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 7 Οκτωβρίου στην περιοχή Longhua της Shenzhen και, κατά τύχη, καταγράφηκε από την dashcam ενός οδηγού που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση. Όπως θα δείτε και στα πλάνα, το ηλεκτρικό scooter περνάει κάθετα την διασταύρωση… φλεγόμενο και ανεξέλεγκτο.

Λίγες στιγμές αφότου η μοτοσικλέτα πέσει στο έδαφος, και ενώ ο αναβάτης βρίσκεται λίγα εκατοστά δίπλα της, εκρήγνυται, δημιουργώντας μια τεράστια μπάλα φλόγας. Ο αναβάτης βγαίνει γρήγορα από την πύρινη κόλαση και τον βλέπουμε να απομακρύνεται από τη σκηνή σε μια απελπισμένη προσπάθεια να σβήσει τις φλόγες στο σώμα του.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εικόνες που μοιράστηκαν στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το ατύχημα δείχνουν ότι ο άνδρας υπέστη εγκαύματα στο σώμα, το πρόσωπο και τα πόδια του και έμεινε να στέκεται άναυδος περιμένοντας να φτάσουν οι πρώτες βοήθειες στο σημείο. Οι πυροσβέστες έφτασαν τελικά στο σημείο και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, αλλά προφανώς δεν μπόρεσαν να σώσουν το ηλεκτρικό σκούτερ.

Η αιτία της πυρκαγιάς είναι άγνωστη και περισσότερες λεπτομέρειες είναι πιθανό να μην γίνουν γνωστές μέχρι οι αρχές να ολοκληρώσουν μια ενδελεχή έρευνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης