Θύματα κακοποίησης υποστήριξαν ότι είχαν πέσει από τον ξάδερφό τους, τα δύο αδέρφια, που σκότωσαν τον 28χρονο στην περιοχή των Πατησίων στην Αθήνα. 

Βίντεο που εξασφάλισε η «Ζούγκλα» αποτυπώνει καρέ καρέ από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή, τη στιγμή του αιματηρού καυγά ανάμεσα στους τρεις συγγενείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα αποκαλύφθηκαν τη νύχτα της Δευτέρας 07/10 στις 22:50, όταν άνδρες της Τροχαίας που κινούνταν στην περιοχή της Πατησίων, είδαν έναν άνδρα αιμόφυρτο στο έδαφος. Έφερε τραύμα στον λαιμό από μαχαίρι.

Ο τραυματίας, που διαπιστώθηκε αργότερα πως ήταν 28 ετών από την Αλβανία, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, δύο ώρες μετά το συμβάν, προσήλθαν στο ΑΤ Κυψέλης δύο νεαροί, 17 και 19 ετών, οι οποίοι δήλωσαν ξαδέλφια του θύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα ο 17χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι αυτός ήταν που τραυμάτισε θανάσιμα τον 28χρονο ενώ ο 19χρονος ότι ήταν συνεργός. Και οι δύο ισχυρίστηκαν πως το θύμα τους κακοποιούσε. Η έρευνα των αρχών για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης