Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση ο Πανιώνιος πέρασε νικηφόρα από το Άργος, επικρατώντας με άνεση 2-0 του Παναργειακού.

Οι «κυανέρυθροι» από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό ήταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, έδειξαν την ανωτερότητα τους σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και απόλυτα δίκαια έφτασαν στην σημαντική επικράτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aξίζει να σημειωθεί πως περισσότεροι από 500 φίλοι του Ιστορικού έδωσαν δυναμικό παρών στο γήπεδο γεμίζοντας μια εξέδρα, με τους παίκτες του Πανιωνίου να νιώθουν σαν να παίζουν στη Νέα Σμύρνη.

Στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο κι έχασε καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Στούπη στο 8’, Γκίνη στο 17’ και Φελίσιο στο 26’, το πλασέ του οποίου έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Αλιατίδης.

Οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη με τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου, κατάφεραν να βρουτον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Στούπης με ψηλοκρεμαστό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Καραργύρη, για το 0-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ωστόσο ο Πανιώνιος κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 76′ όταν μετά από αντεπίθεση ο Κολοβός με πλασέ έγραψε το 0-2.

Επίσης στο 88′ ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Ενγκουέμ για οφσάιντ, καθώς ο παίκτης καλυπτόταν. Ως γνωστόν στην SuperLeague 2, δεν υπάρχει VAR.

Ο Παναργειακός ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες λόγω αποβολών με δεύτερη κίτρινη κάρτα των Καρέλη (86΄) και Παναγιώτου (90′).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ. Βαζάκας): Καραργύρης, Παναγιώτου, Καρέλης, Σαάντο, Αλιατίδης (46’ Πρίκας), Τσάνι, Κουγιάνπα (46’ Λύγκας), Τσιώλης (53’ Λαουκζέμις), Κωστίκα (77’ Ντιάλο), Καρντόσα (21’ Ροκάι), Καμπράν.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α. Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Πότσι, Αυλωνίτης (65’ λ.τρ. Χρούστινετς), Μπούσης, Γκίνη, Στούπης (65’ Ενγκουέμ), Τσρόνομαζ, Βενάρδος, Πιερτζάκομι (55’ Διονέλλης), Φελίσιο (79’ Γεμιστός), Κολοβός (79’ Τσερίσεφ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης