Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον 3ο γύρο του διεθνούς τουρνουά τένις, που διεξάγεται στη Σανγκάη. Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 12 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε του Ιάπωνα, Κέι Νισικόρι (Νο 153 στον κόσμο) με 7-6(6), 6-4, μετά από μία ώρα και 45 λεπτά αγώνα.

Το πρώτο σετ ήταν για «γερά νεύρα», καθώς κανένας από τους δύο τενίστες δεν επέτρεψε στον αντίπαλο του να του «σπάσει το σερβίς». Έτσι, Τσιτσιπάς και Νισικόρι «έλυσαν τις διαφορές τους» στο tie break, όπου μετά από συναρπαστική εξέλιξη ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε δύο φορές break και πήρε το προβάδισμα με 1-0 (8-6), μετά από 57 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο σετ, το «σκηνικό» του αγώνα δεν άλλαξε, με τους δύο «μονομάχους» να κρατούν το σερβίς τους, μέχρι το έβδομο game και το break του «Tsitsifast», ο οποίος προηγήθηκε με 4-3 και στη συνέχεια, έφτασε στη νίκη χωρίς να δυσκολευθεί ιδιαίτερα.

Επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά, θα είναι ο Γάλλος, Αλεξάντρ Μουλέρ (Νο 74), ο οποίος έκανε την έκπληξη και νίκησε με 6-3, 6-2 τον Καναδό, Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ  (Νο 22).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης