Βίντεο – προειδοποίηση για μαζική πυραυλική επίθεση κατά του Ισραήλ δημοσίευσαν οι Φρουροί της Επανάστασης. Στο βίντεο φαίνονται Ιρανοί στρατιώτες να ετοιμάζουν τους πυραύλους για την επιχείρηση Sadeq 2 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη και κατά την οποία σχεδόν 200 πύραυλοι του Ιράν έπληξαν ισραηλινούς στόχους.

«Στοχεύσαμε στρατηγικά κέντρα εντός των ‘’κατεχομένων’’ με πυραύλους που κατασκευάστηκαν από τους γιους του Ισλαμικού Ιράν» είχαν αναφέρει οι Φρουροί της Επανάστασης με το Τελ Αβίβ να προειδοποιεί με σκληρά αντίποινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Σημειώνεται ότι ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, αναμένεται να τελέσει σήμερα Παρασκευή μνημόσυνο για τον δολοφονηθέντα ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα στο πλαίσιο της προσευχής της Παρασκευής στην Τεχεράνη, αναρτώντας σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του στο X.

Ο Νασράλα σκοτώθηκε πριν από μια εβδομάδα σε ισραηλινό χτύπημα στο υπόγειο αρχηγείο της οργάνωσης στα νότια προάστια της Βηρυτού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανώτερος διοικητής του των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, ο Abbas Nilforoushan, σκοτώθηκε μαζί με τον Νασράλα και άλλους διοικητές της Χεζμπολάχ.

Η τελετή του Νασράλα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στο Μεγάλο Τζαμί στην Τεχεράνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης