Τα καθήκοντα του Προέδρου του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων (ΣΑΦΕΕ), θα συνεχίσει να έχει o κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος για την επόμενη διετία,  μετά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, υπογράμμισε την ανάγκη εθνικού στρατηγικού σχεδίου που θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του συστήματος Υγείας. Ταυτόχρονα, ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε ότι «Ο ΣΑΦΕΕ θα σταθεί στο πλευρό της Πολιτείας με τεκμηριωμένες προτάσεις για την αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και της τεχνολογίας και επιστημονική γνώση από το διεθνές και ελληνικό περιβάλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σύλλογος Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων (ΣΑΦΕΕ) εκπροσωπεί σημαντικό αριθμό Ελλήνων Αντιπροσώπων, με παρουσία τόσο στο χώρο του φαρμάκου όσο και των παραφαρμακευτικών προϊόντων. 

Ιδρύθηκε το 2000 με στόχο την αποτελεσματική συνεισφορά στην ελληνική φαρμακευτική αγορά, μέσω στοχευμένων προτάσεων-παρεμβάσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης