Ενώπιον του ανακριτή Χανίων αναμένεται να βρεθει ο άνδρας που ξυλοκόπησε άγρια την πρώην σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο δράστης οδηγήθηκε το περασμένο Σάββατο ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε κακουργηματικές διώξεις για ενδοοικογενειακή βία και τον παρέπεμψε να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έξω από το δημαρχείο ο άγριος ξυλοδαρμός της 40χρονης

Έξω από το δημαρχείο του Αποκόρωνα Χανίων σημειώθηκε ο άγριος ξυλοδαρμός της 40χρονης δημοτικής υπαλλήλου από τον πρώην σύζυγό της, μπροστά στα μάτια του παιδιού τους.

Η επίθεση σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, όταν ο δράστης προσπάθησε να αρπάξει το 5χρονο παιδί από τη μητέρα του με την πρόφαση να το πάει στο σχολείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα αντιστάθηκε, και τότε εκείνος άρχισε να τη χτυπάει με γροθιές στο κεφάλι και τα χέρια, ενώ την κλώτσησε και στο πόδι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Το παιδί βρέθηκε μπροστά στις ρόδες αυτοκινήτου

Η ένταση της επίθεσης ήταν τέτοια, που το παιδί βρέθηκε στον δρόμο, μπροστά στις ρόδες διερχόμενου αυτοκινήτου. Ευτυχώς, ο οδηγός κατάφερε να σταματήσει έγκαιρα, αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Στο σημείο επενέβησαν δημοτικοί υπάλληλοι για να βοηθήσουν τη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο τοπικό Κέντρο Υγείας.

Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα, και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που η 40χρονη γίνεται θύμα βίας από τον τέως σύζυγό της. Αυτή ήταν μάλιστα η αιτία που τον εγκατέλειψε στο παρελθόν, παίρνοντας μαζί το 5 μηνών τότε μωρό τους.

«Φοβάμαι για το παιδί μου»

Συγκλονίζει η 40χρονη γυναίκα που βιώνει έναν πραγματικό εφιάλτη στα χέρια των πρώην συζύγου της.

Η ίδια η οποία ζει και δραστηριοποιείται στα Χανιά, μίλησε στην τηλεόραση του mega δηλώνοντας πως φοβάται για την ζωή του 5χρονου γιου της αλλά και της ίδιας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης