Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσβλήθηκε από ίωση και θα χάσει τον εναρκτήριο αγώνα της Αλ-Νασρ στο ασιατικό Champions League αυτή την εβδομάδα με αντίπαλο την Αλ-Σόρτα, στο Ιράκ, ανακοίνωσε η σαουδαραβική ομάδα στο X.

«Ο αρχηγός της Αλ-Νασρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν αισθανόταν καλά σήμερα και διαγνώστηκε με ιογενή λοίμωξη. Ως εκ τούτου, δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα στο Ιράκ. Ευχόμαστε στον αρχηγό μας ταχεία ανάρρωση», ανέφερε ο σύλλογος στο κοινωνικό αυτό δίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 39χρονος Πορτογάλος θα πρέπει να τηρήσει μια περίοδο ανάπαυσης στο Ριάντ και αναμένεται να είναι έτοιμος για το παιχνίδι στη Σαουδική Pro League την Αλ-Ετιφάκ, την Παρασκευή.

Ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος πριν από λίγες μέρες έφτασε το 1 δισεκατομμύριο ακόλουθους συνολικά σε όλα τα κοινωνικά δίκτυά του, στοχεύει στον τίτλο του πρωταθλητή Ασίας με την ομάδα του για να επεκτείνει το τεράστιο παλμαρέ του.

Η πρώτη προσπάθεια με την Αλ-Νασρ έληξε με ήττα στα πέναλτι στα προημιτελικά από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Αλ-Αΐν (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), νωρίτερα φέτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοργάνωση, που μετονομάστηκε σε Elite Champions League, ξεκινά τη Δευτέρα με νέα μορφή, που συγκεντρώνει 24 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους των 12 έκαστος, σε ζώνες Ανατολής και Δύσης.

Οι οκτώ καλύτερες ομάδες από κάθε ζώνη θα αγωνιστούν στη φάση των «16» σε διπλούς αγώνες τον Μάρτιο, ενώ η τελική φάση θα διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία από τις 25 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου.

Με τις τεράστιες επενδύσεις τους οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας είναι φαβορί, αφού ξόδεψαν τεράστια χρηματικά ποσά τα τελευταία δύο χρόνια για να προσελκύσουν παίκτες όπως ο Ρονάλντο, ο Νεϊμάρ, ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Σάντιο Μανέ, ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, ο Ζοάο Κανσέλο και ο Ρούμπεν Νέβες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης