Οδηγός του ΚΤΕΛ Καρδίτσας είναι τελικά ο άνδρας που ενώ εκτελούσε δρομολόγιο, κάπνιζε, έπινε καφέ, σκρόλαρε στα social media και μιλούσε στο τηλέφωνο. Το εξοργιστικό περιστατικό συνέβη στην Εθνική Οδό, μέσα σε λεωφορείο που ξεκίνησε από την Αθήνα με προορισμό την Καρδίτσα και μάλιστα κατά την διάρκεια της νύχτας.

Δείτε βίντεο:

@apostoloskarathim #οδηγος ♬ Thanatos (Θάνατος) – Teatro Satanico

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Όπως φαίνεται στα βίντεο, ο οδηγός με χαρακτηριστική άνεση που δεν συνάδει με συμπεριφορά επαγγελματία οδηγού, στρίβει το τσιγάρο του, ενώ το λεωφορείο κινείται στην Εθνική Οδό. Τοποθετεί τους καρπούς του στη βάση του τιμονιού και με τα δάχτυλα των δύο χερών στρίβει το τσιγάρο. Αρχίζει ατάραχος να το καπνίζει και ενώ συνομιλεί με επιβάτη που κάθεται στην πρώτη θέση του οχήματος παίρνει στο χέρι του και το κινητό του τηλέφωνο.

Με κίνηση καρμπόν, κρατάει στο ένα χέρι το τσιγάρο και το κινητό και με το άλλο χέρι «σκρολάρει» στην οθόνη μέχρι να βρει μία εικόνα στα μηνύματά του για να τη δείξει στον επιβάτη. Έχει ακουμπήσει το κάτω μέρος από τις παλάμες του στη βάση του τιμονιού και οδηγεί τη νύχτα στην Εθνική Οδό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, αφού ο επιβάτης βλέπει την εικόνα, ο οδηγός ξαναπαίρνει στα χέρια του το κινητό, «σκρολάρει» πάλι και το αφήνει στην άκρη. Οι επιβάτες είδαν την ίδια κίνηση και άλλες φορές κατά τη διάρκεια του δρομολογίου, στο οποίο εκτός των άλλων συνομιλούσε διαρκώς με τον επιβάτη που καθόταν στην πρώτη θέση, δίπλα από εκείνη του οδηγού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης