Η νέα ακαδημία τένις της KICKS Academy ξεκινάει τη λειτουργία της και είναι έτοιμη να υποδεχθεί αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4-17 ετών, καθώς επίσης και ενήλικες που αγαπούν και θέλουν να μάθουν τα πάντα για το άθλημα του τένις. Η νέα ακαδημία βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της KICKS Academy, που φιλοξενείται στο βορειοδυτικό τμήμα του «Athens LifeTech Park» της ELPEN στα Σπάτα Αττικής.

H λειτουργία της νέας ακαδημίας θα γίνει σε συνεργασία με τη Tennis SquareΟι σύγχρονες εγκαταστάσεις της KICKS Academy περιλαμβάνουν δύο γήπεδα τένις με αγωνιστικό χώρο τύπου Quick κατηγορίας ITF Class #2 και κερκίδες χωρητικότητας 50 θέσεων. Σε συνδυασμό με τα προπονητικά προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί από διπλωματούχους προπονητές, κάθε αθλητής της ακαδημίας έχει την ευκαιρία να προπονηθεί σε υψηλό επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αθλητικό πρόγραμμα της ακαδημίας έχει διαμορφωθεί με σκοπό να καλύπτει τις ανάγκες των αθλουμένων κάθε επιπέδου. Σε αυτό περιλαμβάνονται τμήματα εκμάθησης για παιδιά ηλικίας 4-17 ετών, τμήματα αγωνιστικά για νέα παιδιά που θέλουν να οδηγήσουν το παιχνίδι τους σε επόμενο επίπεδο, καθώς και τμήματα ενηλίκων που επιθυμούν να βελτιώσουν το παιχνίδι τους ή να έρθουν για πρώτη φορά σε επαφή με το άθλημα.

Η KICKS Academy επιδιώκει να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στα παιδιά και τους ενήλικες που θα ενταχθούν σε αυτή, στην τοπική και ευρύτερη ελληνική κοινωνία. Τους δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουν τον αθλητισμό, να γυμνάζονται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και να συμμετέχουν σε δράσεις και κοινωνικά σύνολα που έχουν ως σημείο αναφοράς την άθληση.

Μετά από έναν χρόνο λειτουργίας της ακαδημίας ποδοσφαίρου, η KICKS Academy διευρύνει τη δραστηριότητά της εντάσσοντας το άθλημα του τένις στα προγράμματά της. Αφετηρία όλης της λειτουργίας της είναι η ιδέα του ευ αγωνίζεσθαι, επιδιώκοντας τη θεμελίωση μίας νέας γενιάς αθλητών που να διέπεται από σωστή αθλητική παιδεία και να χαρακτηρίζεται από σεβασμό προς τα ίδια τα αθλήματα, τους συναθλητές και τους αντιπάλους τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελάτε να τη γνωρίσετε

Με αφορμή την επίσημη έναρξη της λειτουργίας της ακαδημίας τένις, η KICKS Academy ανοίγει για όλους εσάς τις πόρτες της και είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί στο Open Day που διοργανώνει το  Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 17:00 – 20:00. Κατά τη διάρκεια του Open Day κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον τρόπο λειτουργίας, τη φιλοσοφία και τους ανθρώπους της ακαδημίας.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε απευθείας με τους υπεύθυνους στο email info@kicksacademy.gr ή στο τηλέφωνο 214 40 80 750 (Δευτέρα ως Σάββατο 9:00-15:00).

Μάθετε περισσότερα για την ακαδημία στο website της: www.kicksacademy.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης