Ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης θα βρεθεί σήμερα Πέμπτη 12/09 ο 46χρονος οδηγός, ο οποίος, οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ, παρέσυρε και τραυμάτισε ένα αντρόγυνο και το δύο ετών παιδί τους, που κινούνταν πεζή, σε περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης.

Εις βάρος του, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Θέρμης σχημάτισαν δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια, κατά συρροή, επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο 37χρονος και η 34χρονη γυναίκα του (έγκυος στον 5ο μήνα) νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ενώ το ανήλικο νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ίδιου νοσηλευτικού ιδρύματος.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το ζευγάρι και το παιδί είναι μόνιμοι κάτοικοι Βελγίου.

Ο 46χρονος μίλησε με τη μητέρα του πριν και μετά το τροχαίο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τριπλή παράσυρση συνέβη γύρω στις 11 το πρωί της Τετάρτης 11/09, σε δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, κοντά στις εγκαταστάσεις ιδιωτικού ΚΤΕΟ.

Το αυτοκίνητο, αφού παρέσυρε την οικογένεια, αμέσως μετά γκρέμισε την περίφραξη και ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη αυλή οικίας με ελιές. Ο 46χρονος οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Ο κατηγορούμενος φέρεται πως λίγη ώρα πριν από το συμβάν μίλησε με τη μητέρα του στο τηλέφωνο και την ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε περιοχή με παραλία.

Λίγη ώρα αργότερα την κάλεσε ξανά και της είπε ότι παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τρία άτομα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης