Δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει το πολιτικό πεδίο ο Στέφανος Κασσελάκης. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να βρίσκεται σε διαβουλεύσεις προκειμένου να αποφασίσει τα επόμενα βήματά του στον χώρο.

Αυτές τις μέρες διαμένει στις Σπέτσες, από όπου – σύμφωνα με πηγές – πραγματοποίησε σύσκεψη με το επιτελείο του μέσω Zoom. Από τους συνεργάτες του ζήτησε να επικοινωνήσουν με όσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν να τον ακολουθούν, προκειμένου να «αφυπνιστεί» και να λειτουργήσει ο μηχανισμός που θα τον στηρίξει στα επόμενα βήματά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο, δεν φαίνεται να ξεκαθάρισε στους συνεργάτες του ποιες είναι ακριβώς οι προθέσεις του, εάν δηλαδή θα κατέλθει για υποψήφιος ή θα εξέλθει της Κουμουνδούρου προκειμένου να δημιουργήσει το δικό του κόμμα. Προς το παρόν επιθυμεί η όποια κίνησή του να έχει όσο δυνατόν μεγαλύτερο επικοινωνιακό αντίκτυπο. Ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται να μετρά τις δυνάμεις του, προκειμένου να δρομολογήσει τις επόμενες κινήσεις του.

Την ίδια ώρα, η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου μπαίνει σε τροχιά μετά και τη χθεσινή εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για διεξαγωγή συνεδρίου 1 με 3 Νοεμβρίου και κάλπες για νέο αρχηγό στις 24 Νοεμβρίου (με τις επαναληπτικές στην 1η Δεκεμβρίου).

Μέσα στις επόμενες ώρες, πάντως, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά το πολιτικό μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε κρυφή δημοσκόπηση που διεξήχθη ένα «κόμμα Κασσελάκη» λαμβάνει δυνητικά 5%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης