Άνδρας απείλησε με πριόνι παρέα κοριτσιών στον ΗΣΑΠ στον Περισσό. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ένας 31χρονος το βράδυ της 8ης Σεπτεμβρίου στην αποβάθρα του σταθμού με κατεύθυνση προς Κηφισιά πλησίασε μία κοπέλα και αρχικώς της απηύθυνε το λόγο χρησιμοποιώντας άσεμνες εκφράσεις, ενώ παράλληλα της έκανε και άσεμνες χειρονομίες. Στη συνέχεια, έστρεψε το κινητό του τηλέφωνο προς το μέρος της και την τράβηξε φωτογραφία.

Στην απέναντι αποβάθρα του σταθμού ήταν άλλα κορίτσια που όταν αντιλήφθηκαν το περιστατικό όλες μαζί πλησίασαν προς το μέρος της για να τη βοηθήσουν. Ο κατηγορούμενος, μόλις είδε και τα υπόλοιπα κορίτσια βγήκε από την αποβάθρα και απομακρύνθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μετά από λίγα λεπτά επέστρεψε, πλησίασε τα κορίτσια, τους μίλησε άσχημα και, όταν του ζήτησαν να σβήσει τη φωτογραφία που τράβηξε, αυτός έβγαλε από την τσάντα του ένα πριόνι και το έτεινε προς το μέρος τους ενώ στη συνέχεια απομακρύνθηκε.

Οι αστυνομικοί, που μετέβησαν στο σημείο εντόπισαν τον κατηγορούμενο ο οποίος είχε στην κατοχή του το πριόνι και τον προσήγαγαν στο Τ.Α. Ν. Ιωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης