Η Ελλάδα αναζητά το «2Χ2» στον 2ο όμιλο της League B του Nations League στον εκτός έδρας αγώνα με την Ιρλανδία (10/9, 21:45, Novasports Prime, ALPHA) κι ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος υπογράμμισε πως η «γαλανόλευκη» ομάδα είναι πανέτοιμη για να διεκδικήσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στον όμιλό της.

Ο αμυντικός της Γουέστ Χαμ εκπροσώπησε τους Έλληνες διεθνείς στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως η Ελλάδα πρέπει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό σενάριο για τα play off μέσω του Nations League, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τους άλλους αμυντικούς της Εθνικής Ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος μίλησε:

-Για την Ιρλανδία:

«Την αντιμετωπίσαμε και πέρσι, γνωρίζουμε ποια είναι η βάση και το στιλ τους. Θα υπάρχουν διαφορές στον τρόπο που θα μας αντιμετωπίσουν. Πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα είναι δυνατοί, ειδικά στην έδρα τους θα θέλουν να δώσουν το κάτι παραπάνω. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι από την πρώτη μονομαχία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Για το τι κρατάει από το ματς με τη Φινλανδία:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε με την ενέργεια που θέλαμε, υπήρχαν κάποια λάθη που βελτιώσαμε στο δεύτερο μέρος. Παρόλο που δεχθήκαμε κάποιες επιθέσεις κρατήσαμε το μηδέν και αυτό δείχνει τη δουλειά που κάνουμε στην άμυνά μας. Στο δεύτερο είχαμε τον έλεγχο, ήμασταν καλοί επιθετικά. Ήταν καθρέπτης τα δύο ημίχρονα».

-Για τη στόχευση στο Nations League:

«Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να δώσουμε σημασία. Θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους μπορούμε για να έχουμε ένα πιο καλό σενάριο».

-Για τη συνεργασία με τους άλλους αμυντικούς:

«Νομίζω και με τον Κουλιεράκη και με όλα τα παιδιά γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλον. Έχουμε πολύ καλό κλίμα. Έχουμε βελτιωθεί αρκετά και η συνεργασία μας όχι μόνο με τους αμυντικούς, αλλά με όλους τους παίκτες είναι καλύτερη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης