Χειροπέδες σε συνάδελφό τους αναγκάστηκαν να περάσουν αστυνομικοί στην Αλεξανδρούπολη μετά την καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του.

Η 38χρονη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, 6 Σεπτεμβρίου, πήγε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας αναφέροντας ότι ο αστυνομικός, εν διαστάσει σύζυγός της, λίγες ώρες πριν, όχι μόνο την έβρισε, αλλά απείλησε ότι θα τη διαβάλλει με βίντεο και φωτογραφίες αν κινηθεί δικαστικά εναντίον του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά την καταγγελία της κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες για τη σύλληψη του 50χρονου αστυνομικού, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως στις Αρχές και στη συνέχεια οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή της Εισαγγελέα Υπηρεσίας.

Οι Αρχές προχώρησαν, μετά την καταγγελία, στην αφαίρεση του υπηρεσιακού του όπλου, ενώ φέρεται να είναι και κάτοχος όπλου για κυνήγι, το οποίο και αυτό αφαιρέθηκε.

Η καταγγέλλουσα δεν επιθυμούσε την τοποθέτηση Panic Button, ενώ αρνήθηκε και τη μεταφορά σε ασφαλή δομή φιλοξενίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κατηγορίες για τις οποίες καταγγέλθηκε ο αστυνομικός είναι ενδοοικογενειακή παράνομη βία, εξύβριση και ενδοοικογενειακή προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης