Ο Παύλος Πολάκης απάντησε στην Έλενα Ακρίτα και στην ανάρτησή της για την τεκνοθεσία, κάνοντας διευκρίνιση σε χθεσινή του δήλωση, ενώ εξηγεί τον λόγο που τον έχει οδηγήσει να υιοθετήσει αυτή τη στάση.

«Για να τελειώνει η συνειδητή σπέκουλα απο ορισμένους που προσπαθούν να αντιπαρατεθούν στη χθεσινή προγραμματική μου ομιλία λέγοντας «ο Πολάκης είναι αντίθετος στην τεκνοθεσια – υιοθεσία και για τα ομόφυλα και τα ετερόφυλα ζευγάρια»!!» αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Ναι είμαι αντίθετος και το έχω πει πολλές φορές, στην τεκνοθεσία μέσω ΠΑΡΕΝΘΕΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ και στα ομοφυλα και στα ετερόφυλα ζευγάρια!! Η απάντηση στο γιατί ειναι αυτά που συνέβησαν στην κλινική υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στα Χανια με την αγοραπωλησία βρεφών!!! Προφανώς και δεν εννοούσα την υιοθεσία. Βρείτε κάτι άλλο να αντιπαρατεθείτε στην ομιλία που έκανα χθες! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακρίτα κατά Πολάκη για την τεκνοθεσία: «Ούτε καλημέρα. Έλενα Ακρίτα, Μητέρα του Παύλου»

Στο μεταξύ, την ενόχλησή της με την χθεσινή τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη για την τεκνοθεσία, στη διάρκεια της απάντησής του στον Στέφανο Κασσελάκη, έδειξε νωρίτερα η Έλενα Ακρίτα.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε σε κάποιο σημείο πως είναι «αντίθετος με την τεκνοθεσία και για τα ετερόφυλα και όχι μόνο για τα ομόφυλα», με την βουλευτή Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σημειώνει: «Ούτε καλημέρα – Έλενα Ακρίτα, Μητέρα του Παύλου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως η Έλενα Ακρίτα, όταν ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Κώστα Αρζόγλου, υιοθέτησαν το 1992 τον γιο τους, Παύλο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης