Το κλεμμένο όπλο ενός αστυνομικού μέσα από το σπίτι του στο Χαϊδάρι τον Ιούλιο του 2023 εντόπισαν, μεταξύ άλλων, οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας που έκαναν έφοδο σε επτά περιοχές της Αττικής.

Συγκεκριμένα, μπήκαν σε δεκάδες σπίτια Ρομά σε Αχαρνές, Άνω Λιόσια, Κορωπί, Γέρακα, Σπάτα, Κολωνό και Κορυδαλλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επιχείρηση της αστυνομίας, από την οποία δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο, συμμετείχαν αστυνομικοί των κατά τόπους Τμημάτων Ασφαλείας, της Ο.Π.Κ.Ε., της Ε.Κ.Α.Μ., Δικαστικών Λειτουργών, καθώς και συνεργείων της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Επίσης, βασικό ρόλο είχε και ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος για την ανεύρεση ναρκωτικών ουσιών. Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της αστυνομίας, “ελέχθησαν συνολικά 57 άτομα, 36 οχήματα και πραγματοποιήθηκαν 24 έρευνες σε οικίες και 25 προσαγωγές ατόμων”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνελήφθησαν 29 άτομα και σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες -κατά περίπτωση- για κλοπή, κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί αλλοδαπών, διατάραξη κοινής ησυχίας, παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και μη έκδοση δελτίου ταυτότητας, καθώς και για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης