Η Λαμία ενισχύθηκε στη γραμμή κρούσης της, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Χιλιανού επιθετικού, Ανχέλο Ενρίκες.

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 30χρονο (13/04/1994) διεθνή Χιλιανό φορ, Angelo Henriquez ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Μπάλτικα της Ρωσίας καταγράφοντας 38 συμμετοχές με 9 γκολ και 2 ασίστ.

Ο έμπειρος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Ουνιβερστάντ ντε Τσίλε και το 2012 υπέγραψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα με τη φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ένα Κύπελλο Αγγλίας με την Γουίγκαν. Έχει αγωνιστεί ακόμη σε Σαραγόσα, Άτλας του Μεξικό αλλά και εκ νέου στην Ουνιβερστάντ ντε Τσίλε. Για δύο χρόνια ήταν στη Φορταλέζα της Βραζιλίας και για μία σεζόν στην Μίεντζ Λέγκνικα της Πολωνίας.

Μάλιστα έχει φορέσει 14 φορές τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος και το 2015 πανηγύρισε την κατάκτηση του Copa America που έγινε στη χώρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Γκοτζαμανίδη

Μάλιστα η Λαμία λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Άνχελο Ενρίκε γνωστοποίησε πως έκανε δικό της για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και τον Νίκο Γκοτζαμανίδη με μορφή δανεισμού απ’ τον Ολυμπιακό.

Ο 23χρονος αμυντικός αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Πανσερραϊκό, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην ΑΕΛ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 23χρονο (25/01/2001) Έλληνα κεντρικό αμυντικό Νίκο Γκοτζαμανίδη με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής φόρεσε την προηγούμενη σεζόν την φανέλα του Πανσερραϊκού καταγράφοντας 15 συμμετοχές ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και για τρία χρόνια στην ΑΕΛ όπου είχε 40 συμμετοχές, με 2 γκολ και 2 ασίστ.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης