Η μεγάλη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη έφτασε… Απόψε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ θα διοργανώσει μία ξεχωριστή εκδήλωση για να τιμήσει τον εμβληματικό παλαίμαχο άσο της για την προσφορά του στην ομάδα.

Λίγο μετά τις 20:00 (Novasports Start) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας του Φαλήρου θα ξεκινήσει η γιορτή για τον πρώην αρχηγό της ομάδας, η οποία θα κορυφωθεί με την απόσυρση της φανέλας με το νούμερο 15.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λάβει χώρα και το φιλικό των Πειραιωτών με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με το πρώτο τζάμπολ να έχει οριστεί για τις 21:15, ενώ το «παρών» στην γιορτή που φέρει τον τίτλο «Α moment to remember» αναμένεται να δώσουν εκλεκτοί προσκεκλημένοι από το χώρο του μπάσκετ και του ελληνικού αθλητισμού.

Οι οδηγίες του Ολυμπιακού για τη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη

H«ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο με μερικές οδηγίες για την ώρα προσέλευσης, τα εισιτήρια και τα αντικείμενα που επιτρέπονται/απαγορεύονται.

Aναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«H ώρα για το… τζάμπολ της μεγάλης βραδιάς του Γιώργου Πρίντεζη “A Moment to Remember” πλησιάζει και θέλουμε την βοήθειά σας ώστε κυλήσουν όλα τέλεια, ακριβώς όπως αρμόζει στον αρχηγό!

Δεδομένου ότι είμαστε μια ανάσα από το να γίνει sold out και η προσέλευση θα είναι μεγάλη, σας παρακαλούμε να προσέλθετε στο ΣΕΦ το δυνατό νωρίτερα.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:15, ακριβώς δύο ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου event (21:15). Το ιδανικό θα είναι να βρίσκονται όλοι στην θέση τους το αργότερο ως τις 20:45 και κυρίως οι κάτοχοι των εισιτηρίων base line και court seats, οι οποίοι λόγω του προγραμματισμού και της ροής της εκδήλωσης, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουν να προσεγγίσουν τη θέση τους στο ξεκίνημα του event.

Καλούμε άπαντες να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των υπευθύνων και να κάθονται στην θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους.

Προσοχή: ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΡΗΤΑ Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΠΝΟΓΟΝΩΝ.

FAN ZONE

Στις Θυρες 2 και 3 θα υπάρχει μια ειδικά διαμορφωμένη μίνι fan zone για τη συγκεκριμένη βραδιά με πολύ μπάσκετ και αναμνηστικά δωράκια για μικρούς και μεγάλους φιλάθλους. Επίσης, ο καμβάς με τις ζωγραφιές των μικρών καλλιτεχνών θα βρίσκεται στη ΘΥΡΑ VIP.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Gov.gr Wallet

Βάσει του νέου νόμου οι φίλαθλοι θα εισέρχονται στο γήπεδο μέσω Gov.gr Wallet και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ταυτοποίηση του εισιτηρίου.

Όσοι από τους φιλάθλους έχουν προμηθευτεί εισιτήριο με ηλεκτρονική αγορά για την εκδήλωση και δεν έχουν προχωρήσει στην απαραίτητη ταυτοποίηση μέσα από την εφαρμογή Gov.gr Wallet, ΔΕΝ θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο την Παρασκευή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παραστατικό που έχουν λάβει στο email τους οι φίλαθλοι μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ αλλά ο κωδικός για το gov.gr wallet.

Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι για την αποψινή εκδήλωση, ΔΕΝ ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Το event έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων των εισιτηρίων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς σε συνεργασία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και του Γιώργου Πρίντεζη

Αναλυτικά…

20:45 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

21:15 ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗ

22:10 ΛΗΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

22:15 Ζέσταμα ομάδων

22:30 Τζάμπολ αγώνα Ολυμπιακός-Maccabi Tel Aviv

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΒΡΑΔΙΑ!»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης