Μία απίστευτη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας ερευνούν οι αρχές στην Κρήτη. Ως δράστης φέρεται ένας 41χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος καταγγέλθηκε από την 35χρονη δεύτερη εν διαστάσει σύζυγό του, ότι χτύπησε και εξύβρισε την 33χρονη αλλοδαπή τωρινή σύντροφό του.

Στο περιστατικό που έγινε σε χωριό του δήμου Φαιστού ήταν παρούσες οι δύο γυναίκες, καθώς επίσης και η πρώτη σύζυγος του 41χρονου, αλλά και η κόρη τους, ηλικίας 21 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι η καταγγελία δεν έγινε από την 33χρονη γυναίκα από τη Γερμανία, η οποία φέρεται να κακοποιήθηκε, αλλά από την προτελευταία σύντροφό του φερόμενου ως δράστη.

Eίναι άγνωστο πάντως πως συναντήθηκαν οι τέσσερις γυναίκες με τον 41χρονο.

Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του, ενώ κατάσχεσαν ένα πιστόλι αλλά και φυσίγγια κρότου, ενώ ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των πρώην συντρόφων του και μάλιστα η χθεσινή καταγγέλλουσα είχε ζητήσει και της είχε τοποθετηθεί στο κινητό της τηλέφωνο punic button.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης