Σοβαρά επεισόδια με έναν τραυματισμό και προσαγωγές σημειώθηκαν στις 2.15 το πρωί, στην οδό Ολυμπιονίκου διαδόχου Κωνσταντίνου στη Φιλοθέη, όπου δύο αυτοκίνητα με περίπου 10 άτομα συναντήθηκαν με τρίτο αυτοκίνητο με επιβαίνοντες 4 με 5 άτομα.

Οι δράστες περικύκλωσαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα θύματα. Άρχισαν να σπάνε το αυτοκίνητο, κατέβασαν τους επιβαίνοντες και άρχισαν να τους χτυπούν. Ένας από αυτούς για να γλιτώσει τον ξυλοδαρμό, έκανε άλμα από ένα τοιχίο ύψους δύο μέτρων, με συνέπεια τον τραυματισμό και τον εγκλωβισμό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περίοικοι που άκουσαν τη φασαρία κάλεσαν την ΕΛΑΣ, με τους δράστες που είχαν στήσει το καρτέρι να προλαβαίνουν να διαφύγουν με τα ΙΧ τους.

Κλήθηκε ακόμα η πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τον νεαρό που είχε πηδήξει από το τοιχίο για να γλιτώσει τον ξυλοδαρμό.

Μετά από μία ώρα, εντοπίστηκε ύποπτο όχημα στη λεωφόρο Κηφισίας και οι επιβαίνοντες προσήχθησαν, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχαν ιστορικό οπαδικής βίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν προκύπτουν οπαδικά κίνητρα στο επεισόδιο», διευκρίνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης