Άλλο ένα επεισόδιο στο… τρίτο ημίχρονου του ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού καταγράφηκε σήμερα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Super League αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι οι «πράσινοι» έχουν τη χειρότερη ομάδα σε ό,τι αφορά στα επεισόδια και ότι η ενέργειά τους να προσφύγουν στην UEFA δυσφημεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι τρεις φορές περισσότερος από αυτόν του Παναθηναϊκού. Τι θέλετε να κάνω; Να βγάλω όλο αυτόν τον κόσμο στο δρόμο;» είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και τόνισε ότι ήταν λάθος της ΕΠΟ να βγάλει ανακοίνωση για την τιμωρία του κ. Καλόπουλου και των βοηθών του, λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή των αγώνων της 24ης ημέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Τζόνι Βεκρής, ανέφερε: «Βρεθήκαμε κατηγορούμενοι, από κατήγοροι. Τα επεισόδια στο στάδιο Καραϊσκάκη μιλούν από μόνα τους. Ο κ. Μαρινάκης μάς κατηγόρησε ότι δεν ενδιαφερόμαστε για την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου. Εμείς απαντήσαμε, ότι η αξιοπιστία κρίνεται από αυτόν που έχει θεσμικό ρόλο».

Τέλος, ο εκπρόσωπος της «πράσινης» ΠΑΕ ανέφερε ότι στο συμβούλιο της ΕΠΟ συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, το θέμα της επιβολής αυστηρότερων ποινών για κρούσματα βίας, καθώς και αυτό των αντιφατικών απόψεων Πειθαρχικών Επιτροπών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης