Χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν το βράδυ της Τετάρτης (4/9) το Καλλιμάρμαρο για τη μεγάλη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε» που ήταν αφιερωμένη στον σπουδαίο στιχουργό, Λευτέρη Παπαδόπουλο. Τη συναυλία – αφιέρωμα στην πολύχρονη καριέρα του αγαπημένου στιχουργού παρακολούθησαν ο “πρωταγωνιστής” της βραδιάς, Λευτέρης Παπαδόπουλος, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και πλήθος κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συναυλία με τίτλο «Λευτέρης Παπαδόπουλος, όλοι σε φωνάζαν αρχηγό», που διοργάνωσε για την ενίσχυση ενεργειών με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος το “Όλοι Μαζί Μπορούμε” συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες (με αλφαβητική σειρά): Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μελίνα Ασλανίδου, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μελίνα Κανά, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Μάστορας, Μίνως Μάτσας, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος και Μαρία Φαραντούρη.

Ωστόσο μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Χαρούλας Αλεξίου στη σκηνή. Η αγαπημένη καλλιτέχνις τραγούδησε live προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά το ότι έχει αποσυρθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις από το 2020, γιατί η φωνή της δεν μπορεί να ανταποκριθεί, όπως έλεγε, η Χαρούλα τραγούδησε στο πλευρό του Μίλτου Πασχαλίδη τον «Αρχηγό» του Μάνου Λοΐζου. Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος παρακολουθούσε συγκινημένος.

«Έχω κλείσει τις κουρτίνες μου εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα, όμως, θα ανοίξω αυτή την κουρτίνα για να μπει το φως σου μέσα και ό,τι μπορεί να κάνει αυτή η φωνή, θα το κάνει. Γιατί πάντα σε φωνάζαν αρχηγό και στον αρχηγό μπροστά δεν μπορείς να πεις “όχι”», είπε λίγο πριν τραγουδήσει, με το κοινό να χειροκροτεί θερμά.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε το βίντεο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης