Φωτογραφίες – Βίντεο: Νίκος Χριστοφάκης

Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς και φίλοι στον Δάνη Κατρανίδη, ο οποίος έφυγε από την ζωή την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 75 ετών σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και τους οικείους του.

Στο Κοιμητήριο Ζωγράφου έφτασαν για το «ύστατο χαίρε» αρκετοί ηθοποιοί και άνθρωποι που είχαν συνεργαστεί μαζί με τον ηθοποιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ άλλων τον Δάνη Κατρανίδη αποχαιρέτησαν οι: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ελένη Ράντου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Έφη Μουρίκη, Σταμάτης Φασουλής, Δημήτρης Πιατάς, Σπύρος Μπιμπίλας, Λάκης Λαζόπουλος  και Άντζελα Γκερέκου.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε ενημερώσει το κοινό για την κηδεία του ηθοποιού και είχε κάνει γνωστή την επιθυμία της οικογένειας, αντί στεφάνων, να δοθούν τα χρήματα στο Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

«Η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού Δάνη Κατρανίδη θα γίνει την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:30 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί να ενισχυθεί το ΤΑΣΕΗ – Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (τηλ. 210 3815879) και το Σπίτι του Ηθοποιού (τηλ. 210 5226132)» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την κηδεία του ηθοποιού:

 Οι δηλώσεις του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για τον Δάνη Κατρανίδη

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πιατά για τον Δάνη Κατρανίδη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης