Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις 24ωρες υπηρεσίες που αναγκάζονται να εκτελούν οι συμβασιούχοι πυροσβέστες, αλλά και για τη συμπεριφορά του προϊσταμένου της Γραμματείας της Π.Υ. Βόλου, τον οποίο κατηγορεί – μεταξύ άλλων – για απειλές κατά του προέδρου της.

Η Ομοσπονδία κάνει λόγο για παρανομίες και ανεπίτρεπτες εκφράσεις και ζητάει από τον Αρχηγό Π.Σ., Αντιστράτηγο Θεόδωρο Βάγια, να παρέμβει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Αξιότιμε κύριε Αρχηγέ,

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου και συγκεκριμένα την Τρίτη 23η Ιουλίου 2024 και ώρα 08.15 π.μ. πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση των Συμβασιούχων Πυροσβεστών, που ανήκουν στη
δύναμη της Π.Υ. Βόλου. Είχε προηγηθεί τηλεφωνική παρέμβαση στο Διοικητή της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Μαγνησίας, Πύραρχο Ευάγγελο Λιακόπουλο, από το Προεδρείο της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. ώστε να σταματήσει η παράνομη και καταχρηστική εκτέλεση 24ωρης υπηρεσίας από τους Συμβασιούχους Πυροσβέστες.

Ποιος άραγε συγκάλεσε την εν λόγω συγκέντρωση; Οι Συμβασιούχοι Πυροσβέστες, από μόνοι τους; Τι ώρα έπρεπε να γίνει η εκπομπή των περιπολικών, που επανδρώνονται από τους Συμβασιούχους Πυροσβέστες; Πληροφορηθήκαμε ότι ο κ. Διοικητής δεν ήταν παρών, όμως παραβρέθηκε ο Προϊστάμενος της Γραμματείας της Π.Υ. Βόλου, Υποπυραγός Κώστας Αγλαϊνης, ο οποίος αγνοώντας τον υπηρεσιακό και θεσμικό του ρόλο και τον όρκο που έδωσε σαν Πυροσβέστης Αξιωματικός ξεπέρασε και το χειρότερο ναζιστή τραμπούκο με τις χυδαίες ύβρεις, τις απειλές, τις ακατανόμαστες /ανεπίτρεπτες εκφράσεις και χειρονομίες που εξαπέλυσε κατά της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. και ιδίως του Πρόεδρου αυτής, καθώς και απειλώντας, εκβιάζοντας και βρίζοντας τους παρευρισκόμενους Συμβασιούχους Πυροσβέστες, που ανήκουν στην Π.Υ. Βόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κύριε Αρχηγέ, τι είναι αυτά; Παρανομεί η Π.Υ. Βόλου; Αναμένουμε το συντομότερο τις ενέργειές σας, με τη ρητή επιφύλαξη ασκήσεως κάθε νόμιμου δικαιώματός μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης