Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου πέρασαν το πρωί της Τρίτης οι δύο συλληφθέντες για τον σοβαρότατο τραυματισμό του Ελληνοκαναδού, Εμανουήλ Κακουλακη, στο κέντρο του Ηρακλείου στην Κρήτη, πριν από ενάμιση περίπου μήνα.

Πρόκειται για έναν 31χρονο από χωριό του Μυλοποτάμου και έναν 32χρονο από περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου οι οποίοι είχαν ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς από την πρώτη στιγμή του αιματηρού επεισοδίου και αναζητούνταν όλες αυτές τις ημέρες από τις αστυνομικές αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο άνδρες παραδόθηκαν χθες στο ΑΤ Μαλεβιζίου παρουσία του δικηγόρου τους και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον των ανακριτικών αρχών προκειμένου να απολογηθούν.

ellhnokanados1

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να υποστηρίξουν ενώπιον της ανακρίτριας ότι ναι μεν υπήρξε διαπληκτισμός και συμπλοκή ωστόσο δεν αποδέχονται την βαρύτητα των πράξεων που τους αποδίδεται περί απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ellinokanados-1

Από νωρίς το πρωί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς των δύο.

Υπενθυμίζεται ότι μέλη των οικογενειών τους επιχείρησαν να προσεγγίσουν το θύμα, τον 49χρονο Ελληνοκαναδό προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση και να αποσυρθεί η μήνυση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης