Το πανάκριβο ρολόι στο χέρι του 39χρονου τουρίστα που περπατούσε στα στενά της Μυκόνου ήταν πολύ δελεαστικό για το δίδυμο των Ιταλών κακοποιών που πήγαν στο «νησί των Ανέμων» ακριβώς γι’ αυτό το λόγο: να αρπάξουν από τον καρπό ανυποψίαστων επισκεπτών ακριβά ρολόγια.

Όμως οι δυο κλέφτες δεν είχαν υπολογίσει στην αντίδραση ενός φίλου του 39χρονου από την Ουγγαρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου όταν ο νεαρός Ιταλός με έναν συνεργό του κατάφεραν με αριστοτεχνικό τροπο να βγάλουν από το χέρι του 39χρονου το ρολόι, η αξία του οποίου ξεπερνά τις 50 χιλιάδες ευρώ. Προσπάθησε να διαφύγει αλλά ο φίλος του 39χρονου δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Άρχισε να φωνάζει και να τον κυνηγά και τελικά κατάφερε να το πάρει από τα χέρια του 28χρονου Ιταλού. Ο δράστης μαζί με τον συνεργό του τα έχασαν και ανέβηκαν σε μια νοικιασμένη μοτοσικλέτα προκειμένου να διαφύγουν. Τελικά, αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και αντί να φορά το πανάκριβο ρολόι στο χέρι, βρέθηκε με σφιχτές χειροπέδες.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο νεαρός Ιταλός «από κοινού με άγνωστο αριθμό συνεργών, προσήλθαν στο νησί της Μυκόνου και ενεργώντας από κοινού, ενώθηκαν και συγκρότησαν Εγκληματική Ομάδα- Συμμορία με σκοπό την διάπραξη ληστειών σε βάρος πολιτών- τουριστών, έχοντας συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχέδιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι το μηχανάκι που χρησιμοποίησε ο Ιταλός και ο συνεργός του είχε νοικιαστεί με στοιχεία άλλου προσώπου προκειμένου να μην μπορούν εύκολα να συσχετιστούν με σημεία όπου γίνονταν ληστείες σε βάρος τουριστών οι οποίοι έκαναν το λάθος να βγάλουν σε «πρώτο πλάνο» τα πανάκριβα ρολόγια τους. Σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης