Το καλοκαίρι του 2024 σηματοδότησε την επιστροφή του MVP της Euroleague τη σεζόν 2021-22 Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό και στο λιμάνι ετοιμάζονται για μία απαιτητική αγωνιστική περίοδο έχοντας θέσει υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το πρώτο βήμα για αυτό το νέο «ταξίδι» θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (26/8), στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όταν και έχει οριστεί η επίσημη «πρώτη» των «ερυθρόλευκων» για τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, περιμένει τους παίκτες του, παλιούς και νέους, για να «χτίσουν» μαζί την ομάδα που θα διεκδικήσει και πάλι τους τέσσερις τίτλους (Super Cup, Κύπελλο και Πρωτάθλημα Ελλάδας και Euroleague).

Oι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την προπόνηση, αφού όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ αυτή η πρώτη προπόνηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Στο ΣΕΦ θα βρεθούν όλοι οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά πλην των Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φιλίπ Πετρούσεφ, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στις 27/8 και των Τόμας Ουόκαπ και Κώστα Παπανικολάου, οι οποίοι θα ξεκινήσουν προπονήσεις στις 2 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης