Ενισχύεται στη μεσαία γραμμή ο ΟΦΗ, καθώς οι Κρήτες γνωστοποίησαν την απόκτηση του Σέρβου Φίλιπ Μπαΐνοβιτς. Ο 28χρονος άσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Σλοβακία με τα «χρώματα» της Σπαρτάκ Τρνάβα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη μεταγραφή του Filip Bainovic, από την Spartak Trnava, με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών με την ομάδα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 28χρονος μέσος (γενν. 23/6/1996, Pozarevac, Σερβία) αγωνίστηκε το φετινό καλοκαίρι στην προκριματική φάση του Conference League, με τα χρώματα της Spartak Trnava.

Την προηγούμενη σεζόν με την ομάδα της Σλοβακίας τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, με τον ίδιο να καταγράφει συνολικά 40 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις και στο Conference League, όπου έφτασε μέχρι τη φάση των ομίλων.

Εκτός από την Spartak Trnava, με την οποία έχει συνολικά 44 συμμετοχές, 6 γκολ και 2 ασίστ, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Rad (62 συμμετοχές, 2 γκολ, 4 ασίστ), AS Trencin (56 συμμετοχές, 11 γκολ, 5 ασίστ), Górnik Zabrze (41 συμμετοχές) και Radnik (17 συμμετοχές).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Filip Bainovic έχει χριστεί διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του.

Filip, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης