Με την προπόνηση, που έγινε το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό (24/8, 20:00, Novasports Prime – Δημοτικό Γήπεδο Σερρών), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί, ουσιαστικά, να υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες των Σάπι Σουλεϊμάνοφ και Ζαν Ζουλ Εμβοντό που θα εκτίσουν τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας τους από τον περυσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Αντίθετα, κανονικά θα ταξιδέψουν στη γειτονική πόλη οι Βλάντιμιρ Νταρίντα και Πιόνε Σίστο που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους – ο Τσέχος μέσος ήταν και τιμωρημένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σίντκλεφ, Μάγιο, Μοντόγια, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Μάνου Γκαρθία, Σίστο, Σαβέριο, Σαμόρα, Ντιαντί, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Πέραν των Σουλεϊμάνοφ και Εμβοντό, εκτός αποστολής για διάφορους λόγους έμειναν και οι Βαλεντίνο Φατόρε, Ντομαγκόι Πάβιτσιτς, Κωνσταντίνος Κυριαζής.

Εν τω μεταξύ, όπως είναι γνωστό εδώ και λίγες ημέρες, οι «κίτρινοι» θα έχουν τη συμπαράσταση 1.500 και πλέον φίλων τους. Μάλιστα, η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε νέα ανακοίνωση, με την οποία τους καλεί να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά και να μην δώσουν το παραμικρό δικαίωμα για νέα τιμωρία της έδρας. Υπενθυμίζεται πως το «Κλεάνθης Βικελίδης» λόγω τιμωρίας θα είναι κλειστό για τον κόσμο την 3η αγωνιστική με τον Άρη να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης