Στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης και της έμπρακτης στήριξης προς τους πυροπαθείς και ευάλωτους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την πυρκαγιά της 11ης Αυγούστου ο Δήμος Κηφισιάς συγκέντρωσε αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης.

Με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Μαρίας Κεφαλά Σαλματάνη παρουσία της Δημοτικής Συμβούλου Αγγελικής Βαλασοπούλου και της πολύτιμης βοήθειάς της, συγκεντρώθηκε στο Ζηρίνειο, αλλά και στο Εντευκτήριο της Εκάλης σημαντική ποσότητα τροφίμων και νερών, η οποία διανεμήθηκε ήδη στους πυρόπληκτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλη επίσης ποσότητα τροφίμων (3 παλέτες) δώρισε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Ερυθραίας η Alpha Bank, ενώ φαρμακευτικό υλικό, τρόφιμα, νερά και πορτοκαλάδες πρόσφερε ο Εθελοντικός Σύλλογος «Humanity Greece».

Σημαντική ήταν και η συνεισφορά του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Δ. Ε. Εκάλης Πέτρου Σφηκάκη. Συγκεκριμένα ο κ.Σφηκάκης διένειμε 650 sandwiches και 1500 νερά στις εθελοντικές ομάδες Πυρόσβεσης Κηφισιάς, Ροδόπολης και Αγίου Στεφάνου, καθώς και στο εθελοντικό Κλιμάκιο Κηφισιάς στην Εκάλη.

Εξίσου πολύτιμη όμως ήταν και η προσφορά αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης από δεκάδες πολίτες, που ζήτησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δράση του Δήμου για την ενίσχυση των πολιτών που δοκιμάζονται αυτές τις δύσκολες ώρες συνεχίζεται σε συνεργασία με φορείς, εταιρείες, αλλά και πολίτες που επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν την προσπάθεια.

Η Δημοτική Αρχή -σε ανακοίνωσή της- ευχαριστεί θερμά το προσωπικό του Δήμου, τους ιδιώτες, τους εθελοντικούς συλλόγους αλλά και τις επιχειρήσεις για τις ευγενικές δωρεές και τους καλούμε να στηρίξουν το κοινωνικό μας έργο με στόχο την ανακούφιση των συνανθρώπων μας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης