Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Γνωρίστε τον Zayn Sofuoglu. Ο γιος του Τούρκου οδηγού αγώνων μοτοσικλέτας Kenan Sofuoglu, είναι μόλις πέντε ετών και ήδη οδηγεί supercars. Για την ακρίβεια, μόλις οδήγησε μια Lamborghini Revuelto, φτάνοντας μάλιστα την ταχύτητα των 312χλμ./ώρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα σύντομο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram δείχνει τον Sofuoglu να ντύνεται, να φοράει κράνος, να δένεται σε ένα ειδικό κάθισμα αυτοκινήτου πριν οδηγήσει το υβριδικό αυτοκίνητο 1001 ίππων σε έναν διάδρομο αεροδρομίου. Ο πατέρας του είναι στη θέση του συνοδηγού, αλλά ο νεαρός Sofuoglu κάνει όλη την οδήγηση εδώ. Και δεν σηκώνει το γκάζι μέχρι να αναβοσβήσουν 312 χλμ/ώρα στο ψηφιακό ταχύμετρο.

 

Στον λογαριασμό του Zayn στο Instagram (τον οποίο διαχειρίζονται οι γονείς του, σύμφωνα με την περιγραφή) είναι σαφές ότι είναι εξοικειωμένος με αρκετά οχήματα, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Βλέπουμε μοτοσικλέτες, καρτ και μια πληθώρα αυτοκινήτων που έχει ήδη οδηγήσει. Ανάμεσά τους είναι ένα Tesla Model S Plaid με το οποίο κάνει ντόνατς, ένα Nissan 200SX drift car το οποίο ντριφτάρει, και μια Ferrari SF90, όπου επίσης έκανε μερικά ντόνατς (στην ώριμη ηλικία των τριών ετών). Οπότε έχει κάποια εμπειρία για την οδήγηση της Lambo. Ειλικρινά, έχει πιθανώς περισσότερη εμπειρία σε υψηλές ιπποδυνάμεις από τους περισσότερους οδηγούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς τιμήν του Zayn, φαίνεται εξαιρετικά συγκεντρωμένος κατά τη διάρκεια της οδήγησης της Lamborghini. Τα μάτια του παραμένουν κολλημένα στον ορίζοντα κατά τη διάρκεια της διαδρομής, αλλά δώστε προσοχή σε αυτό που κάνει μετά το πέρασμα της γραμμής. Τα μάτια του κοιτάζουν στην οθόνη των οργάνων, στη συνέχεια στον καθρέφτη, και στη συνέχεια πίσω στον ορίζοντα κατά το φρενάρισμα. Ακόμα και όταν ο μπαμπάς προσφέρει το χέρι του για συγχαρητήρια, εκείνος ανταποδίδει τη χειρονομία χωρίς να παίρνει τα μάτια του από το δρόμο. Και όταν έρχονται τα εορταστικά ντόνατς, ελέγχει το περιβάλλον του πριν πατήσει το γκάζι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης