Το έγγραφο που αποκαλύπτει πως ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ όπου σκοτώθηκε ο 19χρονος είχε αποκλειστεί από πλειοδοσία δημοτικού πανηγυριού στην Κοζάνη, επειδή τα μηχανήματα δεν είχαν πιστοποίηση, φέρνει στο φως η «Ζούγκλα».

Συγκεκριμένα, στις 29 Ιουλίου 2024 συνεδρίασαν τα μέλη της Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών του δήμου Κοζάνης και εξέτασαν τις προτάσεις για συμμετοχή στο πανηγύρι «Νιάμερος», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου έως την Τρίτη 1 Οκτωβρίου λίγο έξω από την πόλη. Συνολικά συμμετείχαν στο διαγωνισμό δύο ενδιαφερόμενοι που ήθελαν να στήσουν λούνα παρκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μία διαγωνιζόμενη συμμετείχε εξουσιοδοτώντας τον 58χρονο επιχειρηματία του μοιραίου λούνα παρκ που λειτουργούσε στο Πευκοχώρι.

Σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση στη «Διαύγεια», η συμμετοχή τους ακυρώθηκε διότι «δεν κατατέθηκαν πιστοποιητικά καταλληλότητας για κανένα ψυχαγωγικό μέσο που δηλώνει ότι θα εγκαταστήσει». Δηλαδή, ο 58χρονος δεν είχε τα σχετικά έγγραφα για να μπορεί να λειτουργήσει λούνα παρκ. Μάλιστα και ο δεύτερος διαγωνιζόμενος αποκλείστηκε για τον ίδιο ακριβώς λόγο, με αποτέλεσμα ο δήμος Κοζάνης να προχωρήσει στην επαναπροκήρυξη της προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας.

Διαβάστε ΕΔΩ το έγγραφο με το οποίο η δημοτική επιτροπή αρνείται την συμμετοχή του λούνα παρκ σε εορταστικές εκδηλώσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιος είναι ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ

Ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ είναι 58 ετών, κατάγεται από τη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης και είναι παντρεμένος. Όπως σημειώνει το Star, διατηρεί ενεργό προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας μέσα από τις αναρτήσεις του πόσο του αρέσουν η καλή ζωή και τα ταξίδια. Με μια ματιά στο προφίλ του, μπορεί κανείς να δει πολλά γεύματα σε τραπέζια με μεγάλα κι ακριβά ψάρια και κρασιά.

Ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, συστηνόταν ως “αφεντικό” σε πολλές από τις αναρτήσεις του ενώ φέρεται να είχε προστριβές στο παρελθόν. Φαίνεται πως είχε αγοράσει κάποιο μεγάλο μηχάνημα και χρωστούσε τα χρήματα.

Το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι το διατηρούσε εδώ και 20 χρόνια και τονίζει ο ίδιος πως στα παιχνίδια του λούνα παρκ γίνεται τακτικά συντήρηση και πως στα 20 χρόνια δεν έχει ξανασυμβεί κάποιο ατύχημα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης