Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης (13/8) σε πλοίο που εκτελεί το δρομολόγιο Μύκονος – Ραφήνα. Πρόκειται για το πλοίο Super Express της Golden Star Ferries, στο οποίο επέβαιναν 717 επιβάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλοίο λίγο μετά την αναχώρηση του από την Τήνο προς την Ραφήνα, υπήρξε άγρια συμπλοκή ατόμων με αποτέλεσμα να γυρίσει και πάλι στο λιμάνι της Τήνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, μία ομάδα από Ρομά επιτέθηκε σε έναν επιβάτη όταν αυτός τους έκανε παρατήρηση για να κάνουν ησυχία.

Λίγο μετά υπήρξε άγρια συμπλοκή με τραυματισμούς, ενώ στο πλοίο επικράτησε πανικός καθώς ακούστηκε ότι υπάρχει και άνθρωπος που οπλοφορεί. Αμέσως το πλοίο γύρισε προς το λιμάνι της Τήνου όπου οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές, ενώ την ίδια ώρα πραγματοποίησαν έρευνες για το αν υπάρχει όπλο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τελικά εντόπισαν ένα ψεύτικο όπλο.

Λίγη ώρα μετά, από τα μεγάφωνα του πλοίο ανακοινώθηκε πως όλοι οι επιβάτες πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους καθώς θα υπάρξει έλεγχος από το Λιμενικό και την Αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλοίο παρέμεινε για αρκετή ώρα στο λιμάνι της Τήνου, όπου αποβιβάστηκαν οι 15 Ρομά, οι οποίοι και προσήχθησαν. Το πλοίο συνέχισε κανονικά το δρομολόγιό του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης