Τη δική της περιπέτεια ζει μία μητέρα δύο ανήλικων παιδιών στη Ρόδο, της οποίας ο πρώην σύζυγος προσπαθεί να τα πάρει στην Αμερική, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η νομική τους αντιδικία στα Ευρωπαϊκά και τα Ελληνικά δικαστήρια.

Η μητέρα αγωνίζεται να κρατήσει κοντά της τα παιδιά και παράλληλα όπως έχει αποκαλύψε σε συνέντευξή της στη «Ζούγκλα» και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, χρειάστηκε να ορθώσει ανάστημα σε παραδικαστικά κυκλώματα, με δικαστές και δικηγόρους, που προσπαθούσαν να τα απομακρύνουν, από την ίδια και να τα παραδώσουν στον πατέρα τους στις ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την υπόθεση πήρε θέση χθες Σάββατο 10/08 και ο αδερφός της και θείος των παιδιών, που ξεκαθάρισε πως πρόκειται για διένεξη πρώην συζύγων και όχι για γονική αρπαγή ανηλίκων.  Ο ίδιος αναφέρει -σε ανακοίνωσή του- πως τα παιδιά είναι ασφαλή με τη μητέρα τους και κατηγορεί τον πατέρα τους, ότι προσπαθεί να τα αποσπάσει με βίαιο τρόπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του θείου των παιδιών
«Αναφορικά με την δημοσίευση του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και την ενεργοποίηση του AMBER ALERT για τη δήθεν γονική αρπαγή των ανήλικων παιδιών Ιωάννη – Ραφαήλ Αποστολάκη και Ειρήνης – Αγάπης Αποστολάκη, καθίσταται γνωστό σε όλους, ότι δεν υφίσταται καμία γονική αρπαγή των παιδιών, ούτε πολύ περισσότερο δεν έχει εξαφανιστεί κανένα από αυτά.

Τα παιδιά ήταν και παραμένουν ασφαλή και υγιή με τη μητέρα τους, όπως ήταν από την πρώτη ημέρα που γεννήθηκαν έως και σήμερα. Η όλη προσπάθεια δημιουργίας πανικού στηριζόμενου σε δήθεν γονική αρπαγή, εντάσσεται στην προσπάθεια του πατέρα των παιδιών, να τα αποσπάσει βίαια από τη μητέρα τους, όπως επιχείρησε ανεπιτυχώς πριν από τέσσερις μήνες, ενώ η υπόθεση, εκκρεμεί ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και των Ελληνικών Δικαστηρίων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καταγγελία της μητέρας στο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας – όπως θα δείτε και θα ακούσετε και στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο – στην αντιδικία που έχει με τον πρώην σύζυγό της για την επιμέλεια των παιδιών, επιχειρήθηκε επηρεασμός δικαστού, η οποία εκδίκαζε την υπόθεση στην Ελλάδα, από συνάδελφο της Αμερικανό δικαστή πριν ακόμη εκδοθεί η απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών, η οποία σημειώνεται ότι σε πρώτο βαθμό τη δικαίωσε.

Δείτε τη συνέντευξη της μητέρας των δύο παιδιών από τη Ρόδο στο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τα ρεπορτάζ που έχει φιλοξενήσει η «Ζούγκλα»:

Έγγραφο – βόμβα για παραδικαστικό κύκλωμα στη Ρόδο

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα

Μητέρα παλεύει με τις Αρχές για να πάρει πίσω τα παιδιά της

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης