Η οικογένεια και οι συγγενείς της 28χρονης Διονυσίας Μάλιου που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στον Ασπρόπυργο, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης (7/8), απευθύνουν έκκληση μέσω των social media αναζητώντας αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου προκειμένου να μάθουν πώς έφυγε από τη ζωή ο άνθρωπός τους.

«Ξημερώματα Τετάρτης 7 Αυγούστου 2024 με υπολογισμό ώρας από τις 1:00 πμ και μετά, σημειώθηκε τροχαίο στον Ασπροπυργο και συγκεκριμένα από συντριβάνι Ασπροπύργου προς εθνική Αθηνών Κορίνθου, στην κάθοδο ευθεία της λεωφόρου δημοκρατίας, αποτελεσμα αυτού τον θανάσιμο τραυματισμό του 28 χρόνου κοριτσιού μας, η οποία οδηγούσε ένα Peugeot 206 χρώματος μπορντο. Το αυτοκίνητό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες άλλαξε λωρίδα και έχασε τον έλεγχο καταλήγοντας σε τσιμεντένια κολωνα. Η αστυνομία ψάχνει κάμερες και ό,τι άλλο μπορεί να βοηθήσει στο να δούμε τι ακριβώς συνέβη!!! Θερμή παράκληση αν κάποιος είδε κάτι, έστω και το παραμικρό,αν περνούσε τυχαία εκείνη την ώρα από το σημείο, αν άκουσε κάτι κτλ. ας επικοινωνήσει αμέσως με την αστυνομία ή στο παρακατω τηλέφωνο : 698 0844123 Λευτέρης» γράφουν στην ανάρτηση που έκαναν στα social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τροχαίο δυστύχημα με την 28χρονη Διονυσία σημειώθηκε ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη κοπέλα κινείτο στη λεωφόρο Δημοκρατίας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το ΙΧ κινείτο στην πλατεία Συντριβανίου με κατεύθυνση προς την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, όταν η 28χρονη για άγνωστους ακόμα λόγους έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει σε κολώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη σφοδρή πρόσκρουση η κοπέλα εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο που έγινε άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκαν οι προσπάθειες 8 πυροσβεστών με 3 οχήματα για τον απεγκλωβισμό της.

Η 28χρονη απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Γενικό Κρατικό Νίκαιας και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η τροχαία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης