Δεν τα κατάφερε η Ελίνα Τζένκο να παλέψει για ένα μετάλλιο στον τελικό του ακοντισμού, κατά την 15η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, στο Παρίσι.

Η πρωταθλήτριά μας ξεκίνησε πολύ καλά με 61,85μ στην πρώτη της προσπάθεια, όμως στη συνέχεια είδε οκτώ αθλήτριες να την προσπερνούν ενώ η ίδια είχε μία άκυρη και μία βολή στα 57,90μ. Έτσι, έμεινε εκτός συνέχειας καταλαμβάνοντας την 9η θέση στην τελική κατάταξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τον αποκλεισμό της από την τελική οκτάδα η Ελληνίδα ρίπτρια λύγισε και ξέσπασε στην αγκαλιά του προπονητή της, Γιώργου Μποτσκαριώβ, ο οποίος προσπαθούσε να την παρηγορήσει.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καταστρέφομαι από το σφίξιμο και κλαίω γιατί βγαίνει η πίεση»

Μάλιστα στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος των προσπαθειών της από τη μεικτή ζώνη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, τονίζοντας φανερά συγκινημένη:

«Σήμερα δεν συγκρατήθηκα, παρασύρθηκα γιατί ξεκίνησα καλά. Πίστεψα πολύ στον εαυτό μου, ήθελα να πάω όλα για όλα. Έπρεπε να πάω πιο συγκρατημένα. Κλαίω γιατί βγαίνει όλη η πίεση, είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς. Ευχαριστώ τον Θεό που είμαι υγιής, που έφτασα έως εδώ.

Στόχος μου ήταν η οκτάδα, με πέταξαν έξω για μία θέση. Έχω πολλές δυνατότητες και καταστρέφομαι από το σφίξιμο, από το στρες και από το άγχος. Δεν τα παρατάω, ήταν μία τεράστια εμπειρία και ευελπιστώ πως την επόμενη φορά θα είμαι πολύ διαφορετική. Είναι πολύ πιεστικό όλο αυτό, τώρα μου φεύγει το βάρος των αγώνων και γι’ αυτό κλαίω».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης