Με «εκρηκτική» εμφάνιση στο πρώτο ημίωρο του αγώνα όπου σκόραρε τρεις φορές, αλλά όχι και τόσο καλή εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-2 τον Άρη Λεμεσού στο «Alphamega Stadium», στο τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας του, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του στη Super League το επόμενο Σάββατο (17/8) και τον αγώνα του με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον νεοαποκτηθέντα Νορβηγό εξτρέμ Κρίστοφερ Βέλντε ο οποίος «σέρβιρε» το πρώτο γκολ και σημείωσε το δεύτερο, ο Ολυμπιακός έδειξε εξαιρετική εικόνα στον πρώτο μέρος, όπου πήρε μεγάλο προβάδισμα στο σκορ.

Στο 11’ από φάουλ του Βέλντε, ο Ντόη πήρε την πρώτη κεφαλιά κι ο Άμπι από κοντά με το αριστερό έκανε το 1-0 για τους Πειραιώτες. Στο 21’ ο Βέλντε έπειτα από πολύ ωραία ενέργεια του Ντόη «κεραυνοβόλησε» τον Σοφρωνίου για το 2-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα (23’) από κάκιστη συνεννόηση των Σοφρωνίου-Γιαγκό, ο Μπιέλ σε κενή εστία διαμόρφωσε το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός… έριξε «στροφές» στην απόδοσή του και δεν είχε τόσο «γεμάτη» εικόνα ιδίως μετά τις αλλαγές, με τους γηπεδούχους να χάνουν σημαντική ευκαιρία με τον Κβιλιτάια στο 59’, ο οποίος πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Στο 78’ ο Άρης μείωσε σε 3-1 με κοντινό πλασέ του Μπένγκστον έπειτα από γύρισμα του Σεμέδο, ενώ στο 84’ ο Σάβο νίκησε σε τετ-α-τετ τον Αναγνωστόπουλο, κάνοντας το 3-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Πειραιώτες εντούτοις, είπαν την τελευταία… λέξη στο ματς στο 89ο λεπτό, μετά από τρομερή ατομική ενέργεια του Μασούρα και ασίστ στον Μπακούλα, ο οποίος έστειλε την μπάλα «συστημένη» στο… παραθυράκι του Βανά διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Κίτρινες: Γιάρεμτσουκ

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Σωφρονίου (60’ Βανά), Γιάγκο, Ουρόσεβιτς (60’ Σανέ), Μουσούντα (60’ Λουκουμπάρ), Κορέια (60’ Μποάκι), Νίκολιτς (60’ Σαρφό), Στρούσκι (60’ Μάτισικ, 78’ λ.τρ. Κοβάσεφ), Μαγιαμπέλα (60’ Μπένγκστον), Μοντνόρ (60’ Σάβο), Κβιλιτάια (60’ Γκομίς), Κοκόριν (60’ Σεμέδο).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης (46’ Αναγνωστόπουλος), Ρόντινεϊ, Μπιανκόν (71’ Κουτσίδης), Άμπι (90’ Κοστίνια), Ορτέγκα, Ντόη (64’ Μπακούλας), Μουζακίτης (64’ Στάμενιτς)., Παπακανέλλος (71’ Μασούρας), Μπιέλ, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ (71’ Ελ Κααμπί).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης